Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Köpenhamn Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Köpenhamn Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Köpenhamn Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Danmark
 3. Biluthyrning Köpenhamn
 4. Copenhagen Kastrup Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Köpenhamn Airport

Köpenhamns flygplats i ett nötskal

Ursprungligen kallades den här flygplatsen Kastrups flygplats, efter den närliggande staden med samma namn. Flygplatsens officiella namn är fortfarande Köpenhamns flygplats Kastrup, för att skilja den från en mindre flygplats nära den danska huvudstaden, Köpenhamns flygplats Roskilde. Kastrup är Skandinaviens största flygplats. Den tar årligen emot 20 miljoner passagerare. Det finns tre terminaler. Terminal 1 är för inrikesflyg och de andra två terminalerna används för utrikesflyg.

Under terminal 3 finns en tågstation. Det finns tågförbindelser till Köpenhamns centralstation och till andra större städer i Danmark och Sverige. I oktober 2007 kommer flygplatsen att anslutas till Köpenhamns tunnelbanenät. Utanför terminal 2 finns olika bussförbindelser.

Det finns två hotell på flygplatsen. Det finns många affärer, (snack) barer, kaféer och restauranger. Det finns ett Businesscentrum med faciliteter för affärsmän. Där finns 19 kontor och mötesrum med plats för upp till 90 personer. Där finns också ett konferensrum med plats för 450 personer. Alla rum är försedda med modern utrustning för kommunikation och presentationer. Det finns också en VIP Lounge för affärsmän. I terminal 2 finns banker. Det finns bankomater i alla terminaler. Det finns en post och på många ställen finns datorer med internetuppkoppling. Trådlös uppkoppling är tillgänglig överallt. Det finns också ett vilorum, en hjälpstation och platser där barn kan leka. Flygplatsen är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Köpenhamns flygplats med förkortningarna CPH (IATA flygplatskod) och EKCH (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Köpenhamns flygplats

 

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Köpenhamn

Utöver Köpenhamn Airport i Köpenhamn jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Köpenhamn: