• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mallorca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mallorca på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mallorca

EasyTerra Biluthyrning Mallorca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Mallorca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mallorca.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Mallorca

Mallorca – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mallorca), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mallorca). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mallorca), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mallorca), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mallorca) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mallorca) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mallorca) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Mallorca) är Juni den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Mallorca) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Mallorca) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mallorca – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Mallorca) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Mallorca

Inledning

Sedan 1960-talet har Mallorca utvecklats till ett populärt semestermål. Öns södra och östra kust har vackra stränder och vädret är nästan alltid fint. Särskilt britter, tyskar och holländare älskar att besöka ön. Förutom stränderna är bergmassivet Serra de Tramuntana väl värt ett besök. Det finns också några mycket fina golfbanor och huvudstaden Palma har ett vackert historiskt centrum med en imponerande katedral.

Befolkning

Ön har totalt omkring 800 000 permanenta invånare. Hälften av dem bor i huvudstaden Palma de Mallorca. Under hela året kommer många människor till Mallorca. Ön lockar miljontals turister varje år. Det finns också 100 000 människor från norra Europa som bor på ön permanent, särskilt under vintern.

Geografiskt läge

Mallorca är beläget öster om Spanien i Medelhavet. Det är den största av öarna i ögruppen BaIearerna, som inkluderar Ibiza. Huvudstaden Palma de Mallorca ligger på den sydvästra kusten.

Ekonomi

Turism, turism, turism. Det är vad ekonomin bygger på, särskilt i de områden som ligger vid de populära stränderna på syd- och östkusten. Boulevarderna är fulla av höghus, vilka alla är hotell eller består av lägenheter för turister.
Emellertid finns också andra ekonomiska aktiviteter på ön. Jordbruket ger citrusfrukter, mandel och oliver, som exporteras via Palmas hamn eller flygplats. Dessutom är fiske och boskap (grisar och får) också viktiga. I huvudstaden finns textil och pappersindustri. 

Flygplatser

Nio kilometer öster om huvudstaden ligger Palma de Mallorcas internationella flygplats, vid vägen till Santañí. Det finns dagligen reguljära och chartrade flygningar till destinationer i Europa. Flygplatsen används också av budgetflygbolag. Buss nummer 1 upprätthåller förbindelsen mellan flygplatsen och Palmas centrum.

Kollektivtrafik

Om man känner för att inte använda hyrbilen en dag är det bra att veta att kollektivtrafiken på Mallorca till största del består av bussar. På söndagar är servicen begränsad och under lågsäsongen finns också färre bussar. 

I huvudstaden Palma hanteras bussarna av Empresa Municipal de Transports (EMT). Det finns bra förbindelser till närliggande stränder. Buss nummer 50 är en turistbuss som går till de största turistattraktionerna och varuhusen. Det är en dubbeldäckare utan tak. Dessutom finns det nattbussar i Palma från nöjesdistriktet Passeig Marítim.

Mallorca har en tåglinje, från Palma via Inca till Manacor. Dessutom finns det ett historiskt tåg i Sóller, mellan Palma och Puerto de Sóller, som kör genom ett imponerande landskap.

Från Palmas hamn finns färjor till Ibiza och städer på fastlandet: Barcelona, Valencia och Denia.

Trafik och parkering

Att köra bil på Mallorca är verkligen inte svårt. Under de senaste åren har de flesta av öns vägar renoverats och omasfalterats. Dessutom har man byggt ett antal rondeller som gör att trafiken flyter fram lättare och ökar säkerheten på vägarna. Hastighetsgränsen utanför bostadsområden är 90 kilometer i timmen. 

Parkeringsavgift betalas bara i huvudstaden Palmas centrum. Under vägen nära Palmas hamn finns en bilparkering, vilket betyder att man kan parkera bilen nära centrum på ett säkert ställe för ett rimligt pris.

Hotell

Mallorca är fullt av hotell. Under vintern finns möjligheten att hitta ett hotellrum utan att boka, men under sommaren är denna möjlighet lika med noll. Dessutom är det ofta billigare att boka en paketresa.

Externa källor

För mer information om Mallorca rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Hiper Rent a Car
 • Leasys
 • Enterprise
 • Wiber Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • Goldcar Key'n Go
 • K10 Rentacar
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Avis
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Gobycar
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Europcar
 • Clickrent
 • OK Rent a car
 • Drivalia
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • Exclusive GO
 • offUgo
 • EECAR
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Mallorca