• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Valencia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Valencia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Valencia

EasyTerra Biluthyrning Valencia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Valencia

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Valencia

Biluthyrningserbjudanden i Valencia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Valencia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Valencia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Valencia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7916)
  Från SEK 312 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3863)
  Från SEK 199 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1710)
  Från SEK 315 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.8 (14)
  Från SEK 222 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4898)
  Från SEK 208 / dag
 • Leasys

  8.4 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  8 (4522)
  Från SEK 159 / dag
 • Sixt

  7.7 (2938)
  Från SEK 244 / dag
 • Hertz

  7.6 (6167)
  Från SEK 226 / dag
 • Budget

  7.6 (9010)
  Från SEK 206 / dag
 • Clickrent

  7.5 (508)
  Från SEK 132 / dag
 • Drivalia

  7.2 (226)
  Från SEK 113 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2995)
  Från SEK 198 / dag
 • Europcar

  7.3 (7335)
  Från SEK 254 / dag
 • Avis

  7.1 (5354)
  Från SEK 224 / dag
 • Record Rent a Car

  7 (1387)
  Från SEK 109 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3473)
  Från SEK 123 / dag
 • Goldcar

  6.9 (5111)
  Från SEK 128 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Från SEK 622 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Everycar

  5.7 (7)
  Från SEK 300 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 96 / dag
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Från SEK 219 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Valencia?

Valencia – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Valencia), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Valencia). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Valencia), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Valencia), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Valencia) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Valencia) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Valencia) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Valencia) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Valencia) är December den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Valencia) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Valencia

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Valencia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Valencia

EasyTerra Biluthyrning Valencia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. del Cid, 30
Calle Comerç, 1
Carrer de Bailèn, 8
Carrer de l'Oller, 2
Carrer de la Ciutat de Llíria, 71
Carrer de Pius XI, 44
Carrer el Maestrat
Carrer Forners, 1
Carrer València, 5
Gran Vía de Ramón y Cajal, 2
Valencia Bus Station

Platsinformation för Valencia

Inledning

Valencia är en vibrerande och vänlig stad och den är känd för att ha Spaniens bästa uteliv. Staden erbjuder också storslagen konst och museer. Nyligen har man byggt ett nytt kultur- och vetenskapscentrum.

Befolkning

Valencia är Spaniens tredje största stad och har omkring 740 000 invånare.

Geografiskt läge

Valencia är belägen mitt på den spanska östkusten. Staden ligger inte vid Medelhavet, utan vid Valenciabukten. Balearerna ligger omkring 20 mil från Valencia. Turiafloden rinner genom staden. Denna flod har sitt ursprung i bergen nordost om staden, på ungefär 10 mils avstånd.  

Ekonomi

Valencia är känd för sitt gatuliv och nattliv. Det finns många festivaler och uteställen i den här staden som lockar många turister. Dessutom kommer turisterna för att gå på museer, uppleva konst och besöka stränderna. Med alla dessa aktiviteter skapar turismen många arbetstillfällen.

Valencias moderna del, som inkluderar det nya kultur- och vetenskapscentrumet, är medelpunkten för handel och industri. Handeln inkluderar frukt- och grönsakssektorn. Valencia ligger i en region med mycket bördig jord som passar sig för att odla den här typen av produkter. Valencias industri består till största del av keramiktillverkning.

Flygplatser

Valencia har en flygplats: Manises flygplats, som ligger 1 mil väster om staden. Varje dag tar Manises flygplats emot flygningar från London, Paris, Milano och Lissabon. Inrikesflygningar hanteras varje dag, bland annat till och från Madrid, Ibiza och Palma de Mallorca.

Kollektivtrafik

Om man inte har en hyrbil kan man använda Valencias allmänna transportnät. Valencia har ett integrerat buss- spårvagns och tunnelbanenätverk. EMT bussarna sköter kollektivtrafiken i centrum. Tunnelbanan kan man använda i stadens förorter och om man vill ta sig till de kringliggande städerna. Spårvagnen tar besökarna till stranden och hamnen. Från Valencia går det många färjor till Balearerna. Om man inte har en hyrbil, men vill åka till Barcelona eller, till exempel, Alicante kan man antingen ta tåg eller buss. Man kan ta tunnelbana, tåg eller buss från flygplatsen till stadens centrum.  

Trafik och parkering

Att köra med hyrbil i Valencia är inte svårt, även om det kan vara komplicerat att hitta parkeringsplats. Ett bra sätt att parkera på är att använda den stora underjordiska parkeringarna, som ligger under Plazas de la Reina och Alonso el Magnanimo, nära tågstationen. Den senare täcker området mellan Call Xativa och Gran Via.

Hotell

Eftersom Valencia är en turiststad finns det många hotell som erbjuder rabatt under semestersäsongen och helger. Detta gäller också lite dyrare hotell. De billigare hotellen har ofta färre rum som är tillgängliga under dessa dagar. Om man behöver boka hotell eller inte beror därför på när man besöker staden. I vilket fall som helst är det klokt att boka i förväg om man vill ha ett billigare hotell, eller ett dyrare då det inte är semestersäsong eller helg.

Externa källor

För mer information om Valencia rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • Leasys
 • National Car Rental
 • Centauro
 • Sixt
 • Hertz
 • Budget
 • Clickrent
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Record Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Everycar
 • OK Mobility
 • Flizzr
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Valencia