• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Valencia Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Valencia Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Valencia Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Valencia Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Valencia Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Valencia Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Valencia Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.6 (7778)
  Från SEK 262 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1687)
  Från SEK 243 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4742)
  Från SEK 235 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3760)
  Från SEK 226 / dag
 • Budget

  8 (8849)
  Från SEK 210 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Från SEK 340 / dag
 • OK Rent a car

  7.9 (901)
  Från SEK 111 / dag
 • Centauro

  7.9 (4379)
  Från SEK 136 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 341 / dag
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Från SEK 294 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2916)
  Från SEK 242 / dag
 • Goldcar

  7.2 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.2 (5258)
  Från SEK 245 / dag
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Från SEK 264 / dag
 • Record Rent a Car

  7 (1365)
  Från SEK 89 / dag
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Valencia Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Valencia Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Valencia Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valencia Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Valencia Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Valencia Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Valencia

Utöver Valencia Järnvägsstation i Valencia jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Valencia:

Platsinformation för Valencia Järnvägsstation

Allmän information

Valencia Nord järnvägsstation är den främsta stationen i den spanska kuststaden Valencia. Stationen är belägen bredvid Valencia berömda tjurfäktningsarena söder om stadens centrum. Centrum och tjurfäktningsarenan ligger på gångavstånd. Valencia är den tredje största staden i Spanien. Den är huvudstad i provinsen och den autonoma regionen med samma namn. Staden grundades av romarna 138 f.Kr. och anses vara födelsestaden för paella, en av de mest kända spanska rätterna.   

Transportmedel

Vill du besöka Valencia eller Costa del Azahar vid Medelhavet? Det finns två taxistånd bredvid stationen: ett mittemot tjurfäktningsringen och det andra på Calle de Bailén. Två tunnelbanestationer är direkt anslutna till järnvägsstationen. När du går ut genom huvudingången så kommer du in i Xátiva tunnelbanestation där linjerna 3 och 5 stannar. Om du går ut genom utgången mot Calle de Bailén så ser du tunnelbanestationen med samma namn till vänster. Här stannar linje 5. Ett flertal stadsbussar avgår också härifrån.  

Du kan även hyra en bil på Valencia Nord. Du kan välja mellan ett stort antal biluthyrningsföretag. När du kommer ut från perrongerna ser du National, Avis och Europcar på högra sidan av centralhallen.

Service

Biljetter kan köpas på bemannade bijettkontor. Biljettkontoren är öppna från klockan 06.10 till 22.10. Det finns även en disk för förlorade och upphittade föremål. Om du vill ha mer information om staden så kan du gå till informationsdisken för turister och till hotelldisken i centralhallen. Du kan förvara ditt bagage i skåp. Valencia Nord erbjuder även toaletter, wi-fi, bagagevagnar, bankomater och telefon. 

Restauranger

Stationen har tillräckligt med ställen där man kan få något att äta och dricka. Det finns en San Miguel bar/café liksom en glasskiosk, en godisaffär och en affär där man kan köpa croissanter. 

Affärer

Det finns ett flertal affärer, bland annat klädbutiker, apotek, spelaffärer och en bokhandel. 

Öppettider

Valencia Nord är öppen dagligen från klockan 04.45 till klockan 01.00.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Flizzr
 • OK Rent a car
 • Centauro
 • Sixt
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Goldcar
 • Avis
 • Europcar
 • Record Rent a Car
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental