• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Playa Americas

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Playa Americas på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Playa Americas

EasyTerra Biluthyrning Playa Americas är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Playa Americas

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Playa Americas med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.1 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Platsinformation för Playa Americas

Inledning

Playa de las Américas är en plats på Teneriffa byggd med syfte på turister. Stränderna nära denna turistort har anlagts med gul sand från Afrika för att täcka den svarta, vulkaniska sanden. Playa de las Américas har ett sprudlande nattliv med ett stort antal barer, restauranger, nattklubber och diskotek.

Befolkning

Själva Playa de las Américas har inte riktigt några permanenta invånare, eftersom det är byggt för turister. Kommunen Arona, i vilken orten utgör en del har ungefär 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Playa de las Américas är belägen på sydvästra Teneriffa, en av Kanarieöarna utanför Marockos västkust i Atlanten. Öster om Teneriffa ligger Gran Canaria med Kanariöarnas huvudstad Las Palmas. Väster om Teneriffe ligger ön La Palma.

Ekonomi

Eftersom Playa de las Américas är byggt med syfte på turister är det inte svårt att gissa vilken den främsta inkomstkällan är. Detta gäller förresten hela Teneriffa. Varje år besöker 4,5 miljoner människor ön, främst stränderna i söder: Playa de las Américas och den anslutande Los Cristianos.

Flygplatser

Öns främsta flygplats Teneriffa Södra - Reina Sofia flygplats ligger nära Playa de las Américas. Den är belägen 1,8 mil väster om badorten och är enkel att nå med hyrbil via TF-1, Teneriffas huvudväg.

Kollektivtrafik

De gröna bussarna som drivs av Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) kör till alla platser på Teneriffa. Det är moderna bussar med luftkonditionering och priserna är låga. Resan kan dock ta lång tid eftersom det är många hållplatser. Det finns en expressbussförbindelse mellan Playa de las Américas och huvudstaden Santa Cruz de Tenerife i norr.

Trafik och parkering

Att parkera kan vara ett problem i Playa de las Américas. Dubbelparkering är dock vanligt. Det kan innebära att du inte kan komma ut, men om du tutar kommer den andra föraren att dyka upp för att flytta sin bil. Det är förbjudet att parkera nära en trottoarkant som har en heldragen gul linje, även om lokalinvånarna har en tendens att ignorera detta förbud. Många hotell erbjuder gratis parkering för gästernas hyrbil.

Hotell

Förutom nöjesställen och butiker består Playa de las Américas enbart av hotell, turistanläggningar och lägenhetsbyggnader. Vi rekommenderar dock att man bokar sitt logi i god tid före resan, eftersom det är den populäraste badorten på Teneriffa och lockar turister året runt.

Externa källor

För mer information om Playa de las Américas, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Playa Americas