• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Miami

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Miami på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Miami

EasyTerra Biluthyrning Miami är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Miami

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Miami

Biluthyrningserbjudanden i Miami

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Miami.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Miami

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Miami med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.6 (371)
  Från / dag
 • Enterprise

  8.6 (1649)
  Från / dag
 • Alamo

  8.4 (7628)
  Från / dag
 • Hertz

  8 (5894)
  Från / dag
 • U-Save Auto Rental

  7.9 (209)
 • Thrifty

  7.9 (4592)
  Från / dag
 • Avis

  7.7 (5109)
  Från / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (439)
  Från / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3693)
  Från / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (368)
 • Budget

  7.4 (8655)
  Från / dag
 • Sixt

  7.2 (2694)
  Från / dag
 • InterRent

  7.1 (5905)
 • Economy Car Rental Aruba

  7 (5)
 • Green Motion

  7 (1634)
  Från / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (438)
 • addCarRental

  6.8 (91)
 • Easirent

  6.1 (493)
  Från / dag
 • Europcar

  6 (6954)
  Från / dag
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
 • Fox Rent A Car

  4.9 (11)
  Från / dag
 • ACE Rent A Car

  4.7 (3)
  Från / dag

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Miami?

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Miami

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Miami, vänligen klicka dig fram till Bilhyra USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Miami

EasyTerra Biluthyrning Miami jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1615 W. 49 Street
16525 North West 57 Avenue
18080 Collins Avenue
20701 Sw 112th Ave
2318 Collins Avenue
3043 Ne 163 Street
3655 Sw 22 Str.
3801 Collins Avenue
6742 Collins Avenue
7871 NW 15th St
8330 So Dixie Hwy
8350 Mills Drive
99 Se 2nd Street
Doral Resort
Intercontinental Hotel

Platsinformation för Miami

Inledning

Miami är en modern amerikansk stad vars huvudattraktioner är de närliggande magnifika stränderna (Miami Beach, South Beach). Dessutom kommer folk till Miami för att shoppa i något av de stora köpcentrumen. Staden har ett pulserande nattliv med många barer, restauranger och nattklubbar där det latinamerikanska inflytandet märks påtagligt. Historiska Art Deco museet i Miami Beach är berömt för sin Art Deco arkitektur.  

Befolkning

Själva staden har nästan 400 000 invånare, men storstadsområdet som den ingår i (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach) har en befolkning på 5,5 miljoner personer. Befolkningen är mycket multikulturell: två tredjedelar av invånarna i Miami har sina rötter i Latinamerika eller Karibien. Spanska är stadens andra språk.

Geografiskt läge

Miami ligger i sydöstra USA, i söder i staten Florida. Staden ligger vid Atlanten och är centrum i ett storstadsområde längs kusten som inbegriper Fort Lauderdale och West Palm Beach. Detta storstadsområde är ungefär 10 mil långt. Söder om Miami ligger nationalparken 'The Everglades', en vidsträckt sumpmark. Väster om staden finns det också träsk. Utanför kusten ligger det små öar. På den största av dessa öar ligger Miami Beach. På grund av sitt läge drabbas ofta Miami (och övriga Florida) av orkaner under 'orkansäsongen' (juni - november).

Ekonomi

Staden är Floridas handels- och ekonomiska centrum. I Miamis centrum finns det många internationella bankinstitut. Vidare har stora bolag sina regionala Latinamerikakontor i Miami. Stadens hamn är viktig för handeln med Latinamerika. Dessutom tar staden emot många kryssningsfartyg. Med 18 miljoner passagerare per år är det världens största hamn för kryssningsfartyg. Turismen spelar därför en väsentlig roll för den lokala ekonomin. Folk kommer och besöker Miami speciellt på grund av stränderna här. Stränderna är för övrigt inte en del av Miami. Miami Beach är till exempel en egen kommun.

Flygplatser

Stadens huvudflygplats är Miami internationella flygplats med många förbindelser till städer i USA, Central- och Sydamerika samt Europa. Flygplatsen är belägen öster om staden och är lätt att ta sig till via SR 112 (flygplatsmotorvägen). Norr om Miami (3,5 mil) ligger Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats. Denna flygplats används främst för regionalflyg och den är också populär bland lågprisbolagen (Southwest Airlines, Spirit Airlines och JetBlue), eftersom landningsavgifterna är mycket billigare här än på Miami flygplats.

Kollektivtrafik

Miami har ett omfattande kollektivtrafiknät. Det finns många busslinjer (Metrobus) som trafikerar alla områdena i staden och tätorterna runt omkring. Bussarna, precis som bilarna, har ofta problem med trafikstockningar. Nära de större bussterminalerna i utkanten av staden finns det infartsparkeringar. Miami Beach kan endast nås med buss, även om man håller på att bygga en spårvagnsförbindelse mellan Miamis centrum och South Beach.
Metrorail består av endast en linje och för besökare i Miami har den endast betydelse för förbindelsen mellan Miamis centrum och Dadeland köpcentrum. Man håller på att bygga till Metrorail vilket inbegriper en anslutning till flygplatsen.
För att resa inom Miamis centrum är Metromover ett bekvämt (och gratis!) sätt att ta sig runt. Det är en sorts spårvagn med 20 hållplatser och det är Miamis centrums mest effektiva transportsätt.

Trafik och parkering

I stort sett har amerikanarna ett lugnt körsätt. I Miami och runt omkring har emellertid det latinamerikanska körsättet en tendens att dominera. Speciellt ungdomar har ett sätt att vilja visa sin manlighet genom att köra vårdslöst snabbt. Vägsystemet är lätt att komma underfund med. De större motorvägarna är numrerade: jämna nummer löper normalt från öster till väster, udda nummer från norr till söder. Man måste se till att man ligger i rätt fil när man ska köra av på ett visst ställe. Det är tillåtet att köra om på båda sidor. Dessutom får man svänga till höger när man har rött ljus såvida det inte finns skyltat att man inte får det ('No Turn on Red').

I bostadsområden är hastighetsbegränsningen 30 miles i timmen (mph), på genomfartsvägar 55 miles i timmen och på motorvägar mellan staterna (Interstate Highways) 70 miles i timmen.

Det finns parkeringsmätare i Miami och vid de populära stränderna, men man måste läsa anvisningarna noga. Många parkeringsmätare är avsedda för boende på platsen med 'Resident Permits'. Om man inte har ett sådant tillstånd kommer bilen med all säkerhet att bogseras bort. Miamis parkeringsnämnd har rykte om sig att vara skoningslös!
För att undvika problem bör man parkera sin bil på en av de många bilparkeringarna som är tydligt utmärkta. Att parkera hela dagen kostar mellan $8 och $10. Parkeringsböter är mycket dyrare och ännu dyrare är det att få sin bil ivägbogserad.

Hotell

I Miamis centrum och nära de populära stränderna finns det ett enormt utbud av hotell. Hotell i Miami Beach är ganska dyra, men som ett alternativ finns det också många bed & breakfast. I centrum finns det några fyrstjärniga hotell och ett femstjärnigt. I Miami Beach finns det ett annat femstjärnigt hotell. Miami och dess omgivningar är ett populärt semestermål så man bör boka hotellrum i förväg.

Externa källor

För mer information om Miami rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  suv

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Hertz
 • U-Save Auto Rental
 • Thrifty
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • Sixt
 • InterRent
 • Economy Car Rental Aruba
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • Easirent
 • Europcar
 • Advantage Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Miami