• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Fort Lauderdale Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Fort Lauderdale Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Fort Lauderdale Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Fort Lauderdale Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Fort Lauderdale Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Fort Lauderdale Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Fort Lauderdale Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.9 (1707)
  Från SEK 488 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Från SEK 482 / dag
 • Alamo

  8.2 (7906)
  Från SEK 439 / dag
 • Sixt

  8 (2928)
  Från SEK 443 / dag
 • Avis

  8 (5348)
  Från SEK 387 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 382 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Från SEK 609 / dag
 • Budget

  7.3 (8999)
  Från SEK 398 / dag
 • Europcar

  7.1 (7319)
  Från SEK 498 / dag
 • Thrifty

  6.9 (4885)
  Från SEK 343 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.7 (3851)
  Från SEK 366 / dag
 • Fox Rent A Car

  6.1 (12)
  Från SEK 279 / dag
 • Easirent

  6.1 (513)
  Från SEK 267 / dag
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Advantage Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 367 / dag
 • addCarRental

  7 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.9 (1708)
  Från SEK 444 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Eaglerider

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • U-Save Auto Rental

  8.1 (234)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Fort Lauderdale Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Fort Lauderdale Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Fort Lauderdale Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Fort Lauderdale Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Fort Lauderdale Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Fort Lauderdale Airport

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Hertz
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • Easirent
 • Economy Rent a Car
 • Advantage Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • addCarRental
 • NÜ Car Rentals
 • InterRent
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Eaglerider
 • Mex Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Carwiz rent a car