Biluthyrning Miami Beach

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Miami Beach på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Miami Beach

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Miami Beach
EasyTerra Biluthyrning Miami Beach är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Miami Beach

Inledning

Många tror att Miami Beach utgör en del av Miami, men det stämmer inte. Det är en separat kommun på ön Miami. Den mest välkända delen av Miami Beach är innestället South Beach. Sol, hav, strand och nattliv utgör huvudingredienserna för en vistelse i Miami Beach. Det finns, emellertid, även andra saker att göra, särskilt om man har en hyrbil: vackra naturparker och sevärdheter som det Spanska klostret och Frihetstornet.

Befolkning

'Endast' 90 000 människor bor i Miami Beach, men om man räknar med förorterna så stiger Miamis befolkning till 5,5 miljoner.

Geografiskt läge

Miami Beach är belägen på ön Miami i södra Florida i USA. Det är mitten av en av ett långsträckt område längs Atlantkusten, i vilket Fort Lauderdale och West Palm Beach utgör en del. Detta stadsområde är hela 10 mil långt. Söder om Miami ligger Everglades Nationalpark, en långsträckt träskmark.

Ekonomi

Miami Beachs ekonomi baserar sig helt på turism, men staden Miami är Floridas kommersiella och finansiella centrum. Downtown Miami hyser många nationella och internationella banker. Stora företag har också sina latinamerikanska huvudkontor här. Stadens hamn är viktig för handel med Latinamerika.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Miami internationella flygplats. Den är belägen öster om Miami och är enkel att nå med hyrbil via SR 112 (Airport Expressway). Ett alternativ är Fort Lauderdale-Hollywood internationella flygplats, 3,5 mil norr om Miami. Denna flygplats används främst för regionala flygningar och är även populär bland lågprisflygbolag.

Kollektivtrafik

South Beach Local Bus är det bästa alternativet för turister. Den går i en slinga mellan 19th Street och den allra sydligaste delen av Miami Beach. Det finns även bussförbindelser mellan Miami Beach och Miami och en lättågsförbindelse håller på att byggas mellan Downtown Miami och South Beach.

Trafik och parkering

Om man vill göra något annat än att bara ligga på stranden så är en hyrbil utan tvekan det bästa transportmedlet. Miami Beach är gjort för bilar och det finns därför ett flertal parkeringshus. Det finns parkeringsplatser i närheten av stränderna där man måste betala. Man bör dock vara förberedd på körstilen i den här delen av Florida. I allmänhet så kör amerikanarna ganska lugnt, men så är inte fallet i Miami Beach och dess omgivningar. Här är det den latinamerikanska körstilen som gäller. Särskilt unga människor gillar att visa upp sig och kör (alldeles) för snabbt.

Hotell

Miami Beach har ett överflöd av logi. Vintermånaderna (från november till februari) är de mest fullsatta och om man vill besöka Miami Beach under dessa månader så måste man boka hotell i god tid innan resan. Man bör inte lita på antalet stjärnor, särskilt inte i South Beach. Stjärnorna gäller ofta restaurangen som har anslutning till hotellet, men rummen rättfärdigar inte stjärnnorna.

Externa källor

För mer information om Miami Beach, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Hertz
 • National Car Rental

Biluthyrningsplatser i Miami Beach

EasyTerra Biluthyrning Miami Beach jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Miami Beach, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.