• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning New York

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i New York på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning New York

EasyTerra Biluthyrning New York är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i New York

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i New York

Biluthyrningserbjudanden i New York

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i New York.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i New York

Nedan visas biluthyrningsföretagen i New York med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.7 (393)
  Från SEK 609 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1823)
  Från SEK 606 / dag
 • Alamo

  8.4 (8247)
  Från SEK 581 / dag
 • Sixt

  8.3 (3120)
  Från SEK 472 / dag
 • Avis

  7.7 (5737)
  Från SEK 454 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (472)
  Från SEK 597 / dag
 • Budget

  7.2 (9314)
  Från SEK 396 / dag
 • Thrifty

  6.8 (5204)
  Från SEK 392 / dag
 • Hertz

  6.8 (6548)
  Från SEK 369 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.3 (4099)
  Från SEK 402 / dag
 • ACE Rent A Car

  5.5 (12)
  Från SEK 474 / dag
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • U-Save Auto Rental

  7.8 (249)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Eaglerider

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fox Rent A Car

  6.5 (12)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  5.5 (20)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Advantage Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i New York?

Biluthyrningsföretag i och omkring New York

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än New York, vänligen klicka dig fram till Bilhyra USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i New York

EasyTerra Biluthyrning New York jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

106 W 24th St
11 Marin Blvd
120 Warren St
123-10 S Conduit Ave
126 West 55th Street
142 E 31st St
147 W 83rd St
153 W 54th St
162 E 126th St
164-01 Crossbay Blvd
18 Morton St
2 Spruce St
20 Morris St
216 W 76th St
220 E 9th St
220 W 31st St
221 Thompson St
222 E 40th St
222-02 Jamaica Ave
225 E 43rd St
240 E 92nd St
263 W 52nd St
300 E 87th St
304 W 49th St
305 E 80th St
310 E 48th St
313 W 56th St
315 E 40th St
320 W 57th St
323 W 34th St.
327e E 64th St
329 E 22nd St
332 E 76th St
332 W 44th St
336 W 58th St
337 E 64th St
3401B Tremley Point Rd
403 Lafayette St
4320 Broadway
4545 Center Blvd
500 W 43rd St
5124 John F. Kennedy Blvd
515 W 43rd St
57 W 53rd St
667 11th Ave
68 E 11th St
743 Broadway
808 Columbus Ave
99 Charles St

Platsinformation för New York

Inledning

New York är USA:s klappande hjärta och ekonomiska motor. En pulserande och hektisk stad som aldrig sover. New York har någonting att erbjuda alla: imponerande skyskrapor, den stora Central Park, hippa Greenwich Village, den imponerande Brooklyn Bridge över Hudsonfloden, Frihetsstatyn, teatrar på och utanför Broadway, otaliga shoppingmöjligheter och så vidare. Efter ödeläggelsen av World Trade Center är Empire State Building ännu en gång den högsta byggnaden på Manhattan. Men detta kommer inte att vara så länge eftersom man kommer att bygga en ännu högre byggnad på platsen där WTC ('Ground Zero') låg.
På 1600-talet var New York en holländsk bosättning, New Amsterdam. Peter Stuyvesant byggde en försvarsmur på den plats där Wall Street nu ligger. På andra sidan av East River fanns en annan bosättning, Breukelen, vilket blev Brooklyn på engelska. Precis som överallt i världen slogs engelsmännen och holländarna om herraväldet över området. 1674 bytte Nederländerna New Amsterdam mot Surinam.

Befolkning

Själva staden har ungefär 8 miljoner invånare. Hela storstadsområdet har en befolkning på över 22 miljoner. Om det finns någonstans där uttrycket 'smältdegel' passar in, är det definitivt på New Yorks befolkning. Folk har flyttat till den här staden från hela världen och de har gjort den till sitt nya hem.

Geografiskt läge

New York ligger i nordöstra USA vid Hudsonflodens mynning. Den är huvudstad i staten New York, vilken har formen av en solfjäder, med staden vid dess handtag. Staten sträcker sig upp till Eriesjön, Ontariosjön och Saint Lawrencefloden, gränsen till Kanada. Öster om New York ligger Long Island, en halvö som skjuter långt ut i Atlanten. Den västra delen består av en lång rad förorter. Den östra delen har vackra stränder och lantställen som tillhör rika New York-bor.
Själva staden består av fem delar ('boroughs'). Först och främst Manhattan, en halvö mellan Hudsonfloden och East River. I norr ligger Bronx, på andra sidan av East River ligger Queens, söder om Queens ligger Brooklyn som är ansluten till Staten Island via Verrazano-Narrows-bron. Denna bro är ingångsporten till New Yorks hamn.  

Ekonomi

Redan på kolonialtiden var New York ett viktigt ekonomiskt centrum och fortsätter att vara det även i dag. Staden är i själva verket världens finansiella huvudstad, med många internationella banker och New York-börsen på Wall Street. Det finns många andra fondbörser, inklusive de där man handlar med guld, silver, olja, bomull, kakao och kaffe. Landets största dagstidning är New York Times. Två av landets största radio- och TV-bolag - CBS och ABC - har sina huvudkontor i New York. Tjänstesektorn är också mycket viktig: konsultrådgivning, marknadsföring, PR, reklam. Inrikesturisterna samt de utländska turisterna bidrar naturligtvis också till ekonomin, precis som diplomaterna (FN:s huvudkontor ligger i New York) och konferensfolket. New York tar emot 40 miljoner besökare varje år.

Flygplatser

Den viktigaste flygplatsen i New York är John F. Kennedy flygplats, ofta helt enkelt kallad 'JFK'. Den är belägen i stadsdelen Queens sydost om Manhattan. Det nya flygtåget ansluter alla flygplatsterminalerna till stadens tunnelbanenät. Att resa med flygtåget mellan terminalerna och flygbusshållplatsen är gratis.  
Taxi kör till Manhattan för en enhetstaxa (år 2006: $45). Affärsresande väljer ofta att ta en helikopter från JFK till Manhattan (8 minuter). En extra fördel för dem är att de kan slippa säkerhetskontrollen på flygplatsen eftersom helikopterfirman har sin egen säkerhetskontroll.
Newark Liberty internationella flygplats ligger i New Jersey, sydväst om Manhattan. Det finns tåg- och bussförbindelser till New York. För bilförare kan vägnätet runtomkring Newark vara väldigt förvirrande: det är en labyrint av gator, motorvägar, avfarter och vägbroar.
La Guardia är en annan äldre flygplats som är belägen ganska nära Manhattan. Den används i huvudsak för flygningar inom USA och till Kanada, men det finns också flyg till Aruba, Bahamas och Bermuda.

Kollektivtrafik

Stadens tunnelbanesystem är utmärkt, mycket vidsträckt och effektivt. I praktiskt taget alla tunnelbanestationer kan man få gratis kartor över kollektivtrafiksystemet (tunnelbana och buss). Man betalar med mynt eller ett så kallat MetroCard som man kan köpa för önskat antal resor (om man köper 10 resor eller fler får man en gratis). Man kan byta till ett annat tunnelbanetåg eller buss inom två timmar efter att man har stämplat kortet. Somliga tror att tunnelbanestationerna är osäkra men det är inte så längre. Detta gäller hela staden New York: staden har gjort mycket för att bekämpa (små) brottsligheten och man har varit framgångsrik i detta. New York är numera säkrare än många andra amerikanska städer. En av fördelarna med att ta bussen är att man kan se staden på väg till sitt resmål. Bussarna kör ibland väldigt långsamt eftersom de stannar vartannat kvarter.  

Trafik och parkering

Att köra i New York, speciellt på Manhattan, är ingenting som vi skulle rekommendera. Många New York-bor har inte ens bil. Det är inte bara så att trafiken är väldigt livlig, utan det är också extremt svårt att parkera bilen. Om man väl hittar en parkeringsplats blir man uppskörtad. Med det utmärkta tunnelbanesystemet och de kända gula taxibilarna som finns överallt, finns det ingen anledning att köra i New York. Om man ändå bestämmer sig för att ta bilen till centrum ska man komma ihåg att de flesta gatorna är enkelriktade. I stort sett rör sig trafiken från väster till öster på gator med jämna nummer och från öster till väster på gator med udda nummer. De stora avenyerna är också enkelriktade, med undantag för Park Avenue, York Avenue och Elfte avenyn.
I Manhattans centrum får man parkera i högst två timmar på Leonard Street kommunala parkeringsplats. Vissa hotell på Manhattan har parkeringsmöjlighet, dock ofta till ett orimligt pris.

En hyrbil är mycket lämplig för att utforska staten New York eller andra amerikanska städer. Man bör se till att köpa en bra vägkarta och planera sin resa. Vägskyltarna är utmärkta, men de olika motorvägsnumren kan vara förvirrande. Det är bäst att skriva ner vägnumren i förväg så att man inte får problem att hitta vägen. Vi rekommenderar naturligtvis att undvika rusningstiden.

Hotell

New York har gott om hotell, men man måste boka i förväg. Logi är inte heller billigt: man hittar inget godtagbart hotellrum för mindre än $100 per natt. Det finns billiga alternativ i New Jersey, till exempel i Weehawken inte så långt från färjan till New York. De flesta lyxhotellen ligger längs avenyerna. Man bör komma ihåg att många hotell genomför renoveringsarbeten i juli och augusti.

Externa källor

För mer information om New York rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Eaglerider
 • Fox Rent A Car
 • NÜ Car Rentals
 • Advantage Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning New York