Biluthyrning Newark NJ

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Newark NJ på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Newark NJ

 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Newark NJ
EasyTerra Biluthyrning Newark NJ är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Newark NJ

Biluthyrning Newark NJ
Biluthyrning Newark NJ

Inledning

Newark är den största staden i den amerikanska staten New Jersey och den är ett viktigt ekonomisk centrum. Staden överskuggas emellertid ofta av sin större granne New York.

Befolkning

Staden har 275 000 invånare. Hur som helst ger Newark inte intryck av att vara en medelstor stad, eftersom den är beläggen i ett enormt storstadsområde som inkluderar New York, Jersey City och Paterson.

Geografiskt läge

Newark är beläget i nordöstra USA, vid floden Passaic River som mynnar ut i Newarkviken. Manhattan ligger åtta kilometer öster om staden och Staten Island tre kilometer söderut.

Ekonomi

Stadens ekonomi är mångfaldig. Servicesektorn är den viktigaste näringen, med stor tonvikt på banker och försäkringsbolag. En av världens största försäkringsbolag , Prudential, har sitt huvudkontor i staden.

Man satsar inte lika mycket på (tillverknings) industrin längre, men öljätten Anheuser-Busch har fortfarande ett litet bryggeri i staden. Newarks hamn är den största hamnen för omlastning i nordöstra USA. Ett intressant faktum är att staden utnyttjar Newarkviken tillsammans med New York.

Newark är också ett centrum för högre utbildning, inklusive ett universitet och New Jersey Teknologiska Institut.

Flygplatser

Omkring tre kilometer söder om stadens centrum ligger Newark Liberty internationella flygplats. Det är en viktig flygplats för inrikes och internationell flygtrafik. Den används av lågprisflygbolag som ett alternativ till New Yorks flygplatser.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Newark består av busservice och ett transportsystem med lättåg. För turister är huvudsakligen lättågsförbindelsen mellan Penn Station och Broad Street Station intressant. Tåget stannar vid Central Street (vid Waterfront Park) och Washington Park (framför Newark Museum). Bussarna går ofta och tar en till alla destinationer i Newarks centrum, förorterna och de olika universitetens campus.

Trafik och parkering

Det går utmärkt att nå Newark med bil. Trafiken i centrum kan emellertid vara mycket livlig, särskilt under veckodagarna. Därför är det bättre att lämna bilen på en av pendelparkeringsplatserna och fortsätta med kollektivtrafik. Det finns en stor pendelparkering norr om staden, vid lättågsterminalen Grove Street.

Som i de flesta amerikanska städer är gatorna lagda i ett rutnät. Mönstret bryts av med större vägar som ofta är uppkallade efter de städer som de leder till, South Orange Avenue, Springfield Avenue och Bloomfield Avenue.

Hotell

Newark har ett stort utbud av olika hotell. Man bör emellertid veta att de flesta hotell riktar sig mot affärsresande. På flygplatsen finns det många hotell i all prisklasser.

Externa källor

För mer information om Newark, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Newark NJ

EasyTerra Biluthyrning Newark NJ jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i USA, men i en annan stad än Newark NJ, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning USA-sidan, där du kan välja i vilken stad i USA du vill hyra en bil.