• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Luqa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Luqa på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Luqa

EasyTerra Biluthyrning Luqa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Luqa

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Luqa

Biluthyrningserbjudanden i Luqa

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Luqa.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Luqa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Luqa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.5 (8849)
  Från SEK 111 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 91 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 125 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  8.1 (551)
  Från SEK 114 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (390)
  Från SEK 116 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 125 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Från SEK 113 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.5 (2824)
  Från SEK 126 / dag
 • Avis

  7.4 (5258)
  Från SEK 128 / dag
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Från SEK 81 / dag
 • Europcar

  7.3 (7171)
  Från SEK 92 / dag
 • OK Rent a car

  7.2 (901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4742)
  Från SEK 111 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (2980)
  Från SEK 80 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Från SEK 95 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 93 / dag
 • InterRent

  6.7 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  6.7 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Smart Rent

  6.4 (3)
  Från SEK 65 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.2 (4998)
  Från SEK 82 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 82 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Luqa?

Luqa – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Luqa), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Luqa) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Luqa). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Luqa) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Luqa), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Luqa), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Luqa) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Luqa) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Luqa) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Luqa) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Luqa) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Luqa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luqa - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Luqa) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Luqa

Om du letar efter en hyrbil i Malta, men i en annan stad än Luqa, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Malta-sidan, där du kan välja i vilken stad i Malta du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Luqa

EasyTerra Biluthyrning Luqa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Luqa

Inledning

Luqa är en stad på ön Malta, som förstördes nästan helt under Andra världskriget. Två kyrkor från 1400-talet bevarades. Förutom dessa gamla kyrkor är den årliga festivalen till skyddshelgonet St. Andreas ära en av höjdpunkterna för turister. Den firas den första söndagen i juli.

Befolkning

Staden har över 6000 invånare.

Geografiskt läge

Luqa är centralt belägen på sydöstra Maltas kullar.

Ekonomi

Luqas ekonomi har ett nära band till flygplatsen. Turismen är av stor betydelse: Malta besöks varje år av mer än en miljon människor. Den internationella strömmen av turister anländer huvudsakligen till Malta med flygplan, vilket skapar många arbetstillfällen för stadens invånare.   

Flygplatser

Malta flygplats är belägen precis söder om Luqa. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via Vjal L Avjazzjoni (vägen till Marsa). Härifrån är vägen till flygplatsen tydligt skyltad. Varje år, under den sista helgen i september, hålls en effektfull flygplansshow med militärplan på den här flygplatsen.

Kollektivtrafik

Malta har bra offentlig busstransport. Den är till och med en av öns turistattraktioner, eftersom man använder nästan antika engelska bussar. Några lokala objekt har man dock lagt till, som till exempel oräkneliga helgonbilder. De flesta bussar avgår från den främsta busstationen i huvudstaden Valletta. Man måste ofta åka tillbaka till Valetta först för att nå en annan destination på Malta.

Trafik och parkering

En hyrbil är ett perfekt transportmedel för att utforska Malta. I allmänhet är vägarna i gott skick. Parkering i stadens gamla centrum är emellertid i de flesta fall hårt reglerad. Det är förbjudet att parkera intill en heldragen dubbel gul linje. Vid en enkel gul linje är det förbjudet att parkera på särskilda tider (vanligtvis anges detta på skyltar): det är tillåtet att stanna under en kort tid. I de så kallade 'Tidsparkeringszonerna' så är det bara tillåtet att parkera under en begränsad tid, ofta inte mer än en timme.

Hotell

Eftersom det är en typisk turistö så finns det ingen brist på hotell och logi på Malta. Logiet sträcker sig från billiga sovsalar för backpackers till femstjärniga hotell. Under de senaste åren har ett flertal dyrare hotell byggts. På Malta menar man att turister som har råd att betala för att bo på sådana hotell ger mer pengar. Under sommarmånaderna är det tillrådigt att boka sitt hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Luqa rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  English, Maltese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • National Car Rental
 • First Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 • addCarRental
 • Europcar
 • OK Rent a car
 • Thrifty
 • Sicily by Car
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Smart Rent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Malta
 3. Biluthyrning Luqa