• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Porto Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porto Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porto Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Porto Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Porto Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Porto Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Porto Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.6 (7824)
  Från SEK 235 / dag
 • Sixt

  8.4 (2875)
  Från SEK 234 / dag
 • Guerin

  8.3 (934)
  Från SEK 249 / dag
 • Hertz

  8.1 (6097)
  Från SEK 264 / dag
 • Rent a star

  8.1 (760)
  Från SEK 196 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1693)
  Från SEK 264 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 264 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Rent a car

  7.7 (905)
  Från SEK 178 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8922)
  Från SEK 257 / dag
 • Turisprime

  7.5 (471)
  Från SEK 158 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1078)
  Från SEK 148 / dag
 • Goldcar

  7.5 (5052)
  Från SEK 143 / dag
 • Centauro

  7.4 (4410)
  Från SEK 130 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4785)
  Från SEK 253 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2949)
  Från SEK 237 / dag
 • Drivalia

  7.2 (199)
  Från SEK 301 / dag
 • Klass Wagen

  7.2 (30)
  Från SEK 153 / dag
 • Avis

  7 (5293)
  Från SEK 289 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Från SEK 596 / dag
 • Europcar

  6.9 (7231)
  Från SEK 256 / dag
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  6.8 (3788)
  Från SEK 223 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.8 (447)
  Från SEK 107 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1372)
  Från SEK 113 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive4Less

  6.4 (35)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive and go

  6.3 (266)
  Från SEK 133 / dag
 • FireFly Car Rental

  5.9 (3428)
  Från SEK 153 / dag
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Porto Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Porto Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Porto Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Porto Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Porto Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Porto Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Porto Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Porto Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Porto Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Porto Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Porto Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Porto Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Porto Airport

Andra uthyrningsställen i Porto

Utöver Porto Airport i Porto jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Porto:

Platsinformation för Porto Airport

Portos flygplats i ett nötskal

Det officiella namnet på den portugisiska staden Portos flygplats är Francisco Sá Carneiro. Den är uppkallad efter landets premiärminister som dog 1980 när hans flygplan störtade. Flygplatsen är belägen 11 kilometer nordväst om Porto. Det är den tredje största flygplatsen i Portugal (vad beträffar antalet passagerare). År 2004 tog flygplatsen emot 3 miljoner passagerare. Förra året byggdes terminalen ut för att kunna hantera det ökande antalet passagerare.

Flygplatsen är lätt att nå från motorvägen mellan Lissabon och Vigo. Det fanns planer på att bygga en tunnelbanelinje 2005, men projektet har skjutits upp på obestämd tid. Passagerare som vill använda allmänna transportmedel kan ta bussen som avgår en gång i halvtimmen mot Portos centrum.  

Flygplatsen har ett begränsat antal restauranger, men det finns kaféer och butiker överallt i terminalen. Det finns också en taxfreebutik och ganska många affärer som säljer lokala produkter från regionen. Det finns tre lounger och ett mötesrum. Det finns också en bank, ett växlingskontor, ett postkontor samt bankomater.

Inom flygindustrin anges Portos flygplats med förkortningarna OPO (IATA flygplatskod) och LPPR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Portos flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • Guerin
 • Hertz
 • Rent a star
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • OK Rent a car
 • Your Rent
 • Budget
 • Turisprime
 • Drive On Holidays
 • Goldcar
 • Centauro
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Drivalia
 • Klass Wagen
 • Avis
 • InterRent
 • Europcar
 • Bravacar
 • Dollar Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Drive4Less
 • Drive and go
 • FireFly Car Rental
 • CITROEN