Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Chamartin

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Madrid Järnvägsstation Chamartin på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Madrid Järnvägsstation Chamartin.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Chamartin

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Spanien
  3. Biluthyrning Madrid
  4. Madrid Chamartin Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Madrid Järnvägsstation Chamartin

Allmän information

Madrid Chamartín järnvägsstation är belägen i den norra delen av den spanska huvudstaden. Stationen ligger parallellt med Paseo de la Castellana, i stadsdelen Chamartín. Många pendlare byter tåg på den här stationen. Den är mindre än den andra stora järnvägsstationen Atocha, men tåg till flera olika destinationer avgår härifrån. Det finns till exempel tåg som går till nordvästra Spanien, bland annat till SantanderSantiago de Compostela och Bilbao, men även internationella tåg till Lissabon och Paris stannar på Chamartín.

Transportmedel

Vill du stanna i Madrid och utforska staden? Det finns ett taxistånd utanför stationen, liksom en tunnelbanestation där linjerna 1 och 10 stannar. Du kan även ta busslinje 5. Eller föredrar du att hyra bil? Biluthyrningsföretagen Europcar och National Atesa har ett kontor på Madrid Chamartín. Det finns gott om parkeringsfaciliteter. 

Service

För frågor om staden, resor eller hotell kan du vända dig till informationsdisken. Biljettkontoret ligger mittemot perrong 9. Du kan även förvara ditt bagage och det finns bagagevagnar. Dessutom finns det ett växelkontor, en bank och ett postkontor. Du behöver inte ha det tråkigt medan du väntar på Madrid Chamartín järnvägsstation: du kan bowla, gå på gym eller spela hasardspel.

Restauranger och affärer

Madrid Chamartín har mycket att välja på. Det finns något för alla, från snabbmatsrestauranger och sandwichbarer till ställen där du kan äta en lyxig middag. Det finns heller ingen brist på butiker. Det finns självklart en kiosk där man kan köpa något att läsa, men man kan även köpa skor, kläder och accessoarer. 

Användbara länkar

Andra biluthyrningsplatser i Madrid

Utöver Madrid Järnvägsstation Chamartin i Madrid jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Madrid: