• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Chamartin

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Madrid Järnvägsstation Chamartin på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Chamartin

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Madrid Järnvägsstation Chamartin

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Madrid Järnvägsstation Chamartin.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Madrid Järnvägsstation Chamartin

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Madrid Järnvägsstation Chamartin. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.4 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5359)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.4 (4527)
  Från SEK 210 / dag
 • Budget

  7.3 (9014)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.2 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.1 (7341)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.1 (2941)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Madrid Järnvägsstation Chamartin genomsnittligt dagligt pris per månad

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Madrid Järnvägsstation Chamartin), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Chamartin – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Chamartin) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Madrid Järnvägsstation Chamartin

Andra uthyrningsställen i Madrid

Utöver Madrid Järnvägsstation Chamartin i Madrid jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Madrid:

Platsinformation för Madrid Järnvägsstation Chamartin

Allmän information

Madrid Chamartín järnvägsstation är belägen i den norra delen av den spanska huvudstaden. Stationen ligger parallellt med Paseo de la Castellana, i stadsdelen Chamartín. Många pendlare byter tåg på den här stationen. Den är mindre än den andra stora järnvägsstationen Atocha, men tåg till flera olika destinationer avgår härifrån. Det finns till exempel tåg som går till nordvästra Spanien, bland annat till SantanderSantiago de Compostela och Bilbao, men även internationella tåg till Lissabon och Paris stannar på Chamartín.

Transportmedel

Vill du stanna i Madrid och utforska staden? Det finns ett taxistånd utanför stationen, liksom en tunnelbanestation där linjerna 1 och 10 stannar. Du kan även ta busslinje 5. Eller föredrar du att hyra bil? Biluthyrningsföretagen Europcar och National Atesa har ett kontor på Madrid Chamartín. Det finns gott om parkeringsfaciliteter. 

Service

För frågor om staden, resor eller hotell kan du vända dig till informationsdisken. Biljettkontoret ligger mittemot perrong 9. Du kan även förvara ditt bagage och det finns bagagevagnar. Dessutom finns det ett växelkontor, en bank och ett postkontor. Du behöver inte ha det tråkigt medan du väntar på Madrid Chamartín järnvägsstation: du kan bowla, gå på gym eller spela hasardspel.

Restauranger och affärer

Madrid Chamartín har mycket att välja på. Det finns något för alla, från snabbmatsrestauranger och sandwichbarer till ställen där du kan äta en lyxig middag. Det finns heller ingen brist på butiker. Det finns självklart en kiosk där man kan köpa något att läsa, men man kan även köpa skor, kläder och accessoarer. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • Centauro
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Sixt
 • Flizzr
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Madrid
 4. Madrid Järnvägsstation Chamartin