• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bilbao

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bilbao på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bilbao

EasyTerra Biluthyrning Bilbao är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bilbao

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bilbao

Biluthyrningserbjudanden i Bilbao

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bilbao.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bilbao

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bilbao med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rentbycar

  9.3 (7)
  Från SEK 108 / dag
 • Alamo

  8.5 (7814)
  Från SEK 231 / dag
 • Leasys

  8.5 (900)
  Från SEK 292 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1690)
  Från SEK 233 / dag
 • Budget

  8.2 (8900)
  Från SEK 156 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2943)
  Från SEK 174 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (394)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5284)
  Från SEK 200 / dag
 • Hertz

  7.9 (6082)
  Från SEK 188 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 208 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7216)
  Från SEK 193 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4771)
  Från SEK 168 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 234 / dag
 • Centauro

  7.6 (4400)
  Från SEK 75 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3777)
  Från SEK 161 / dag
 • OK Rent a car

  7.1 (905)
  Från SEK 105 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  6.9 (197)
  Från SEK 73 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Från SEK 676 / dag
 • Record Rent a Car

  6.7 (1372)
  Från SEK 64 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.9 (5034)
  Från SEK 79 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bilbao?

Bilbao – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bilbao), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bilbao) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bilbao). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bilbao) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bilbao), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bilbao), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bilbao) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bilbao) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bilbao) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bilbao) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bilbao) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bilbao) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bilbao) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bilbao) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bilbao) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bilbao

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Bilbao, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bilbao

EasyTerra Biluthyrning Bilbao jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bilbao

Inledning

Bilbao är det ekonomiska och kulturella centrumet i det spanska Baskien (trots att det inte är dess huvudstad, vilket Vitoria är). På senare år har staden fått en möjlighet till kulturell överlevnad. Frank Gehry's Guggenheims museum, tunnelbanans brokiga design och glasbron för fotgängare, som ritats av arkitekten Santiago Calavatra, har gett staden ett nytt lyft.

Befolkning

Staden själv har 360 000 invånare men hela stadsområdet runt floden Nervion har en befolkning på över en miljon. Basker är helt klart annorlunda än andra spanjorer. De har en mer kollektiv attityd och de är mindre temperamentsfulla. Dessutom har de sitt eget språk, euskera.

Geografiskt läge

Bilbao ligger i norra Spanien, väster om Pyrenéerna och inte långt från gränsen till Frankrike. Staden är byggd på floden Nervions bägge stränder. Denna flod mynnar ut i Biscayabukten. På grund av stadens geografiska läge är klimatet i Bilbao mildare än det är i resten av Spanien. Det är mer regnskurar, vilket betyder att man inte kan vara säker på att få sol- och badväder. Å andra sidan är omgivningarna mycket gröna.

Ekonomi

Ekonomin baseras fortfarande på upptäckten av järnmalm från 1400- och 1500-talen. Detta innebär att det finns mycket stålindustri, maskintillverkning och metallurgi här. Dessutom framställs gummi, plast och papper. Staden är ett viktigt industricentrum, inte minst på grund av Bilbaos hamn, den tredje största i Spanien.
Dessutom finns det en betydande grafisk industri, och Bilbao håller på att utvecklas till ett centrum för högteknologisk forskning och utveckling.

Flygplatser

Flygplatsen i Bilbao är belägen 1,2 mil nordost om staden. Det nationella flygbolaget Iberia hanterar flygningar till Madrid, Barcelona, Belgien, Frankrike och Storbritannien. Budgetbolaget EasyJet flyger till London-Stansted. Bizkaibus ansluter flygplatsen med den centrala busstationen i staden.
Ryanair använder flygplatsen Santander som ligger väster om Bilbao. Andra flygplatser i området är Hondarribia (San Sebastián), Vitoria och Pamplona. Från den senare flygplatsen går det två flyg om dagen till Madrid och Barcelona.

Kollektivtrafik

Sedan 1995 har Bilbao tunnelbana. Det finns två linjer som ansluter stadens två delar. Det finns planer för en tredje linje.
Bussystemet är utmärkt. Det finns 30 busslinjer, inklusive fem med minibussar. De senare kör i stadens centrum eftersom stora bussar inte får köra där. Det finns en spårvagnslinje från Atxuri station till Basurto. Spårvagnen går längs floden och stannar också vid Guggenheim museum.

Destinationer utanför Bilbao sköts av BizkaiBus, som kör praktiskt taget överallt i Baskien.

Det finns dagliga direkttågsförbindelser till Chamartin station i Madrid. Det går också tåg till städer i området (Santander, San Sebastián, Pamplona, Vitoria och Logroño). Några linjer i det regionala järnvägsbolaget FEVE kör igenom överväldigande landskap.

Bilbao har en direkt färjelinje till Storbritannien. Två gånger i veckan avgår en färja till Portsmouth. Hamnen är belägen 1,5 mil väster om stadens centrum.

Trafik och parkering

Att köra bil i Bilbao är inte lätt. Staden är mycket backig och gatorna i centrum är smala och många av dem är enkelriktade. Dessutom är många gator ofta avstängda på grund av byggnadsarbete. Det finns 13 broar över floden Nervion.

Trots allt rekommenderar vi att man hyr en bil för att utforska Bilbaos imponerande omgivningar. Vägarna är bra eller mycket bra.

A8 är motorvägen längs Spaniens nordliga kust. Söderut går motorvägen A68. Från Miranda del Ebro ansluter den vägen till A1 till Madrid. Bilbao ligger 39,7 mil från den spanska huvudstaden.

Hotell

På senare år har många nya hotell byggts i Bilbao, vilka kan mäta sig med glansen och prakten på Guggenheim Museum. Dessa glas- och stålkonstruktioner är belägna framför allt i det så kallade sjätte distriktet (Abando). Många besökare föredrar dock ett äldre hotell med atmosfär, som Carlton eller Lopez de Haro, som anses vara stadens bästa hotell.
I Casco Viejo ('gamla stan') finns många billiga hotell och pensionat. Man ska vara medveten om att detta också är ett högljutt nöjesområde, som kan störa ens lugn och ro. Hotell i badorterna österut (San Sebastián) och västerut (Santander) är dyra.

Externa källor

För mer information om Bilbao rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rentbycar
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Carwiz rent a car
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Europcar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • OK Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Drivalia
 • InterRent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Bilbao