• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bilbao Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bilbao Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bilbao Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Bilbao Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bilbao Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Bilbao Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bilbao Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rentbycar

  9.4 (8)
  Från SEK 80 / dag
 • Alamo

  8.6 (7906)
  Från SEK 274 / dag
 • Leasys

  8.4 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.3 (1707)
  Från SEK 285 / dag
 • Budget

  8.2 (8999)
  Från SEK 224 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2991)
  Från SEK 221 / dag
 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 248 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 306 / dag
 • Europcar

  7.9 (7319)
  Från SEK 255 / dag
 • Avis

  7.8 (5348)
  Från SEK 256 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4885)
  Från SEK 223 / dag
 • Sixt

  7.6 (2928)
  Från SEK 332 / dag
 • Drivalia

  7.6 (217)
  Från SEK 127 / dag
 • Centauro

  7.5 (4506)
  Från SEK 164 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3851)
  Från SEK 228 / dag
 • Record Rent a Car

  6.8 (1384)
  Från SEK 83 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Från SEK 706 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.8 (5106)
  Från SEK 111 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 78 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Bilbao Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bilbao Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bilbao Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bilbao Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bilbao Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bilbao Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bilbao Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bilbao Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bilbao Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Bilbao Airport

Andra uthyrningsställen i Bilbao

Utöver Bilbao Airport i Bilbao jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bilbao:

Platsinformation för Bilbao Airport

Bilbao flygplats i ett nötskal

Liksom själva staden Bilbao har flygplatsen också genomgått en riktig ansiktslyftning. 2000 invigdes den nya terminalen. Den hade designats av arkitekten Santiago Calatrava och representerar en flygande duva. Man är ändå rädd för att flygplatsen snart blir för liten för det växande antalet passagerare. Flygplatsen hanterar huvudsakligen inrikesflyg. De flesta utrikesflygningar görs av budgetflygbolaget EasyJet.

Flygplatsen är belägen 1,2 mil norr om Bilbao, i distriktet Loiu. En gång i halvtimmen avgår det buss till stadens centrum. Det finns inga hotell på flygplatsen.

Affärs- och restaurangområdet på flygplatsen är tämligen omfattande. Det finns tillräckligt med restauranger, caféer och barer. Det finns begränsade konferensfaciliteter på flygplatsen och det finns två VIP lounger i avgångshallen. Dessutom finns det en bank och det finns bankomater på flera ställen. Det finns också trådlöst internet.

Inom flygindustrin anges Bilbao flygplats med förkortningarna BIO (IATA flygplatskod) och LEBB (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bilbao flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rentbycar
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Flizzr
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Sixt
 • Drivalia
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Record Rent a Car
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car