• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santander

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santander på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santander

EasyTerra Biluthyrning Santander är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Santander

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santander.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Santander

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Santander med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7820)
  Från SEK 210 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Från SEK 245 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3776)
  Från SEK 158 / dag
 • Hertz

  8.1 (6081)
  Från SEK 196 / dag
 • Budget

  8 (8901)
  Från SEK 185 / dag
 • National Car Rental

  8 (381)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4771)
  Från SEK 156 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 207 / dag
 • Sixt

  7.8 (2871)
  Från SEK 213 / dag
 • Avis

  7.6 (5284)
  Från SEK 202 / dag
 • Europcar

  7.4 (7216)
  Från SEK 193 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2942)
  Från SEK 191 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (904)
  Från SEK 365 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5034)
  Från SEK 133 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Santander?

Santander – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santander), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santander) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santander). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santander) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santander), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santander), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santander) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santander) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Santander) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santander) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santander) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santander) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Santander) är Juli den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Santander) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santander - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Santander) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Santander

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Santander, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Santander

EasyTerra Biluthyrning Santander jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Plaza Estaciones

Platsinformation för Santander

Inledning

Santander är huvudstaden i den autonoma regionen Kantabrien i norra Spanien. Denna hamnstad är en traditionell turistdestination, särskilt för spanjorerna själva. Kungafamiljen har sitt sommarställe här, Magdalena Palatset. Allt fler utländska turister upptäcker stadens charm. Regionen har varit befolkad under lång tid. De berömda grottmålningarna i Altamira beräknas vara 15 000 år gamla.

Befolkning

Staden har ungefär 385 000 invånare.

Geografiskt läge

Santander ligger i norra Spanien, mellan Asturien och den spanska delen av Baskien. Söder om staden ligger de Kantabriska bergens utlöpare (spanska: Cordillera Cantábrica). Det finns utmärkta möjligheter att klättra och vandra i dessa berg.

Ekonomi

Santanders hamn spelar stor roll för den lokala ekonomin. Inte endast för importen och exporten av varor. Det är även en stor fiskehamn och man bygger skepp där. Turism är också viktigt, särskilt inrikes turism. Sedan budgetflygbolagen började flyga hit upptäcker även allt fler utländska turister staden. 

Dessutom finns det stålindustri och Santander är hemstad för Europas största bank, Banco Santander (men huvudkontoret ligger nuförtiden i Madrid. Det upptar nästan ett helt distrikt som kallas Santander City). 

Flygplatser

Santander flygplats ligger i Camargo, 5 kilometer från stadens centrum. Flygplatsen används huvudsakligen av lågprisflygbolag och nås enkelt med hyrbil. Via motorväg A8 kan man köra till den större Bilbao flygplats på omkring en och en halv timme. Från flygplatsen finns det förbindelser till många spanska och europeiska städer.

Kollektivtrafik

Under dagen går det bussar en gång var 15: e minut. De flesta linjer avgår från Rådhuset och har sina sluthållplatser i slutet av stränderna. Buss 15 går från järnvägsstationen till stranden El Sardinero.

Det finns även ett fåtal färjeförbindelser till Pedreña, Somo och stränderna Puntal. Det finns också en färjeförbindelse till Plymouth i England! Om man vill röra lite på sig så kan man låna gratis cyklar på vissa platser i Santander (Jardines de Pereda, El Sardinero, La Magdalena).

Trafik och parkering

Santanders centrum är - särskilt under veckorna - mycket livligt trafikerat. Emellertid finns det ett flertal parkeringsgarage där man kan parkera bilen för att utforska resten av staden till fots eller med kollektivtrafik. Om man vill besöka stadens omgivningar, avlägsna stränder eller golfbanor är en hyrbil ett oumbärligt transportmedel. Det finns bra vägförbindelser till resten av Spanien: kustvägen N634 går från La Coruña via Santander till Bilbao. N611 går till Valladolid och N623 till Burgos.

Hotell

I Santander hittar man hotell i alla priskategorier: från enkla pensionat till lyxiga femstjärniga hotell. Norr om staden finns det några campingplatser, precis vid kusten. Även på andra sidan hamnen i Ribamontan Al Mar, finns det campingplatser. Om man planerar att besöka Santander under högsäsongen så bör man boka logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Santander, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Budget
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Flizzr
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Santander