• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Valladolid

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Valladolid på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Valladolid

EasyTerra Biluthyrning Valladolid är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Valladolid

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Valladolid.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass

Biluthyrare i Valladolid

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Valladolid med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7817)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.2 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6087)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5289)
  Från SEK 780 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Rent a car

  7 (905)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Valladolid?

Valladolid – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Valladolid), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Valladolid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Valladolid). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Valladolid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Valladolid), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Valladolid), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Valladolid) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Valladolid) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Valladolid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Valladolid) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Valladolid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Valladolid) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Valladolid – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Valladolid) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Valladolid

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Valladolid, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Valladolid

EasyTerra Biluthyrning Valladolid jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Calle del Recondo

Platsinformation för Valladolid

Inledning

Valladolid är belägen på den plats där floderna Río Esgueva och Río Pisuerga möts. En gång i tiden var staden centrum för den spanska renässansen. Idag är det en modern stad med vibrerande och jordnära karaktär.

Invånare

Till invånarantalet är Valladolid den elfte största staden i Spanien. Staden har omkring 320 000 invånare. Tack vare det ganska stora antalet studenter har staden ett modernt utseende och atmosfär.

Geografiskt läge

Valladolid ligger ungefär 15 mil nordväst om Madrid, vilket är ungefär mitt i Spanien. Valladolid är belägen ungefär 10 mil från gränsen till Portugal.

Ekonomi

Först och främst är stadens ekonomi delvis beroende av de många studenterna. Universitet och skolor skapar arbetstillfällen åt lärare och administrativ personal. Studenterna har också ett positivt inflytande på stadens nattliv, som är känt för sin festatmosfär. Förutom denna inkomstkälla, är Valladolids ekonomi till stor del beroende av stadens industri. Handeln är också mycket viktig, till exempel med det vin som tillverkas i närheten av Valladolid. Dessutom är Valladolid huvudstad i Comúnidad Autónoma de Castilla y León, en (delvis) självstyrande region i Spanien. Slutligen lockar staden också turister. Moderniseringen och industrialiseringen har inte sopat bort det historiska arvet.

Flygplatser

Valladolid har en flygplats: Valladolids flygplats, som ligger ungefär 1,2 mil nordväst om staden. Flygplatsen hanterar inrikesflygningar och även europeiska flygningar. Bland annat använder följande flygbolag flygplatsen: Air France, Air Nostrum, Iberia, Portugalia och Ryanair.

Kollektivtrafik

Om man inte hyr bil är det ändå lätt att röra sig i staden. Det finns reguljära bussförbindelser till och från Madrid. Resan tar bara 2 timmar och 15 minuter. Dessutom kan man ta bussen till andra ställer. I själva staden finns ett bussbolag som tar besökarna till många platser. Det finns också bussförbindelser mellan flygplatsen och staden. En enkelbiljett kostar ungefär en euro. Om man bestämmer sig för att ta en taxi så kostar det ungefär 15 euro.

Trafik och parkering

Det finns inget särskilt att säga om trafik och parkering i själva Valladolid. Det finns ingen riktig högsäsong. Under sommaren finns det fler turister, men färre turister och mindre kommersiell aktivitet. Vintrarna kan vara ganska hårda, vilket kan göra det halt att köra bil.

Hotell

I allmänhet är det inte svårt att hitta hotellrum i Valaldolid. Emellertid rekommenderar vi att man bokar i förväg. Ibland kan det vara ont om hotellrum på grund av vissa (affärs-) evenemang.

Externa källor

För mer information om Valladolid rekommenderar vi Google och följande källor:    

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • OK Rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Valladolid