Biluthyrning Valladolid Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Valladolid Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Valladolid Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Valladolid
 4. Valladolid Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Valladolid Airport

Valladolids flygplats i ett nötskal

Flygplatsen ligger 1,3 mil nordväst om Valladolid. Tack vare lågprisflygbolaget Ryanairs uppkomst, har antalet passagerare ökat betydligt. Varje år tar flygplatsen emot ungefär en halv miljon passagerare.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Avfarten till flygplatsen anges tydligt längs med vägen. Från flygplatsen finns det tre bussförbindelser, av vilka en går till Madrid (restid 2 timmar). De andra två bussförbindelserna ansluter flygplatsen med Valladolid.

På flygplatsen finns det inga hotell. Flygplatsen är mycket liten och har ett mycket begränsat utbud av affärer och platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns inga faciliteter för affärsresande. Det finns två bankomater. Man kan ringa till en hjälpstation via informationsdisken i den mellersta hallen. Terminalbyggnaden är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Valladolids flygplats med förkortningarna VLL (IATA flygplatskod) och LEVD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Valladolids flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Valladolid

Utöver Valladolid Airport i Valladolid jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Valladolid:

Järnvägsstationer

Platser centrum