• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Santander Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santander Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santander Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Santander Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Santander Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (8465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9503)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.1 (1896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3274)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5879)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7901)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsplats Santander Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Santander

Utöver Santander Järnvägsstation i Santander jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Santander:

Platsinformation för Santander Järnvägsstation

Allmän information

Santander är huvudstaden i regionen Kantabrien på Spaniens norra kust. Santander järnvägsstation är belägen på Plaza de las Estaciones. FEVE- och RENFE-tåg stannar vid denna station. FEVE ansvarar för lokala tåg i Santanderregionen. Det är ett enkelt sätt att resa till Bilbao och Oviedo. RENFE-tågen tar dig till platser längre söderut i Spanien. Santander är ändstationen på RENFE-linjen. Det är enkelt att resa från Santander till Madrid och Valladolid.

Transportmedel

Vill du besöka stadens omgivningar? När du kommer till Santander station så hittar du taxi precis utanför stationen. De går 24 timmar om dygnet i regionen. Om du vill boka en taxi kan du ringa tel. 34 33 33 33. Santanders busstation ligger mittemot järnvägsstationen på Calle Navas de Tolosa. Härifrån kan du resa vidare till flera destinationer, både inrikes (till exempel Madrid, Barcelona) och utrikes (Paris, Lyon, Bryssels, etc.). Några stadsbussar stannar också här (linje 4, 14, 17 och 19). Färjan till Plymouth avgår från färjeterminalen, som ligger på gångavstånd från stationen. I centralhallen kan du hyra en bil för att utforska regionen på egen hand. Du kan välja mellan National Altesa och Avis.

Service

Biljettkontoren på stationen är öppna varje dag från klockan 06.15 till 23.00. Du kan också köpa biljetter från en biljettmaskin. Dessutom finns det toaletter, bagagevagnar, en telefonhytt och ett postkontor.

Restauranger och affärer

Det finns ett café och en bokhandel i centralhallen. Om du har mer tid tillgänglig så rekommenderar vi dig att promenera till centrum. Stationen ligger ganska centralt och du hittar restauranger och affärer i närheten. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Budget
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Europcar