• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning San Sebastian

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Sebastian på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Sebastian

EasyTerra Biluthyrning San Sebastian är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i San Sebastian

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i San Sebastian.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i San Sebastian

Nedan visas biluthyrningsföretagen i San Sebastian med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.6 (6165)
  Från SEK 283 / dag
 • Enterprise

  8.4 (2022)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (9871)
  Från SEK 260 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4506)
  Från SEK 273 / dag
 • Hertz

  7.9 (7071)
  Från SEK 304 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3603)
  Från SEK 372 / dag
 • Thrifty

  7.7 (5673)
  Från SEK 298 / dag
 • Europcar

  7.3 (8389)
  Från SEK 330 / dag
 • Alamo

  8.2 (8970)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rentbycar

  8.2 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  7.2 (291)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i San Sebastian?

Biluthyrningsföretag i och omkring San Sebastian

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än San Sebastian, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i San Sebastian

EasyTerra Biluthyrning San Sebastian jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Garbera Shopping Center

Platsinformation för San Sebastian

Inledning

San Sebastián är huvudstad i provinsen Gipuzkoa i det spanska Baskien. Stadens officiella namn är Donostia och därför kallar stadens invånare sig själva för donostiarras. Staden har en av Europas bästa stadsstränder och surfare kan roa sig genom att surfa i Biscayabukten. Staden består av tre delar: gamla stan (Parte Vieja, med historiska byggnader och kyrkor), Gros och Centro. San Sebastián är berömd för sina utmärkta restauranger, som har specialiserat sig på allt som fiskarna drar upp ur havet. Det finns ett flertal restauranger med en eller flera Michelinstjärnor. Dessutom finns det många tapasrestauranger (tapas kallas pintxos i Baskien), särskilt i gamla stan.

Befolkning

Staden har en befolkning på mer än 200 000 invånare, men San Sebastiáns storstadsområde har dubbelt så många invånare.

Geografiskt läge

San Sebastián är belägen i norra Spanien, i Baskien, vid Biscayabukten och nära gränsen till Frankrike. Staden ligger vid mynningen till floden Urumea. Området är kuperat och floden Urgull rinner genom stadens centrum. Precis öster om staden ligger berget Ulia, som sträcker sig söderut till Pasaia och i väster ligger berget Adarra.

Ekonomi

Idag används hamnen i centrum av San Sebastián endast av fiskare och för nöjeskryssningar. Den kommersiella hamnen har flyttats till förorten Pasajes, precis öster om staden. Denna hamn är inte i närheten så stor som Bilbaos hamn. Maskinteknik är en viktig industri i provinsen Gipuzkoa. Företaget CAF, som tillverkar tågvagnar, tunnelbanetåg och lokomotiv är beläget här. Högteknologiska företag ligger i den teknologiska parken Miramon.

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen 2,2 mil nordost om staden, precis vid den franska gränsen. San Sebastián flygplats är enkel att nå med hyrbil. Från stadens centrum tar man först N-1 och sedan N-638. Vägen till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

San Sebastián har bra kollektivtrafik, som sköts av företaget D-Bus. Om man stannar i staden under en längre tidsperiod och åker mycket buss så lönar det sig att köpa ett Kutxa smartcard. Med detta betalar man halva priset för varje busstur.

Trafik och parkering

San Sebastián är en relativt liten stad och centrum utforskas enklast till fots. På sommaren och under helger (jul, påsk) kan trafiken vara mycket livlig. Det bästa stället att parkera hyrbilen på är på pendelparkeringarna i stadens utkanter (i Antiguo och Amara) och fortsätta med kollektivtrafik. I stadens centrum finns det ett flertal underjordiska parkeringar (såsom la Concha, Boulevard och Kursaal), men dessa fylls mycket snabbt. Man ser ofta många bilar köa tills en plats blir ledig. För att parkera på gatan måste man betala från klockan 9.00 till 20.00, förutom på söndagar.

En hyrbil är perfekt för att göra utflykter i området. San Sebastián har utmärkta förbindelser till resten av Spanien via motorvägarna A8 (till Bilbao) och A1 (till franska gränsen, samt till Burgos och Madrid).

Hotell

Det finns ett brett utbud av logi inuti och runtomkring San Sebastián: från femstjärniga hotell till enkla pensionat och närliggande sommarstugor och campingplatser. Utanför sommarsäsongen och semestersäsonger som till exempel julen och påsken finns det alltid rum tillgängliga. Om man vill besöka San Sebastián under högsäsongen, rekommenderar vi att man bokar logi i förväg.

Externa källor

För mer information om San Sebastián rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Europcar
 • Alamo
 • Rentbycar
 • OK Mobility
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning San Sebastian