• Kundbetyg 8.4 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning San Sebastian Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Sebastian Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Sebastian Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningsplats San Sebastian Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i San Sebastian

Utöver San Sebastian Järnvägsstation i San Sebastian jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i San Sebastian:

Platsinformation för San Sebastian Järnvägsstation

Allmän information

San Sebastián är en stad i Baskien i Spanien och den ligger vid Biscayabukten, endast två mil från den franska gränsen. Inrikes- och utrikeståg avgår från Donostia station. San Sebastián har tågförbindelser till bland annat Barcelona Sants och Madrid. Det finns emellertid även nattåg till Paris och till andra delar av Spanien. Det går endast lokaltåg från San Sebastians andra station, Euskotren Station.

Transportmedel

Vill du utforska denna historiska stad och dess vackra stränder? Det finns ett taxistånd utanför stationen. Du kan även fortsätta din resa med kollektivtrafik. San Sebastiáns stadsbussar (D-Bus) stannar utanför stationen. Linjerna som stannar här är 24 (Altza-Antiguo) och 17 (Centro-Amara Anoeta). Det finns även regionala bussar till bland annat Hondarribia. Det är även ett bra alternativ att fortsätta sin resa med hyrbil; ett idealiskt transportmedel för att utforska denna magnifika region. Du hittar en Europcar-fillial på stationen. I staden finns det flera alternativ om du vill hyra en cykel. 

Service

Det finns toaletter och bagagevagnar på stationen. Det finns även en informationsdisk där du kan få information om staden. Om du har beställt dina biljetter via Internet kan du gå till disken i centralhallen och hämta dina biljetter. Det finns även biljettautomater.

Restauranger och affärer

I centralhallen finns de ett café där man kan ta något att äta och dricka. Om du letar efter något att läsa kan du gå till en bokhandel. 

Öppettider

San Sebastián järnvägsstation är öppen på veckodagar från klockan 05.30 till 23.00 och på helger från 06.15 till 23.00. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).