Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Charles De Gaulle Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Paris Charles De Gaulle Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Paris Charles De Gaulle Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Charles De Gaulle Airport

Paris Charles de Gaulle flygplats i ett nötskal

Denna flygplats, som också kallas Roissy flygplats, är en av Frankrikes viktigaste flygplatser och en av de flygplatser i Europa med mest trafik. Det finns tre terminaler mellan vilka det går gratis flygbussar. Tack vare TGV har flygplatsen en utmärkt förbindelse till Paris och resten av Frankrike. Den är också lätt att nå med bil och det finns en flygbuss var 15 minut mellan hjärtat av Paris och flygplatsen. På och runt om flygplatsen finns det ett flertal hotell.

Barerna och restaurangerna är ojämnt utspridda i terminalerna. Terminal 2 har flest medan det bara finns två barer och snabbmatsrestauranger i terminal 3. Flygplatsen har ett stort antal affärer, huvudsakligen i terminal 1 och 2. Dessutom finns det konferensmöjligheter i ett av de åtta konferensrummen eller i VIP-loungen. Det finns en hjälpstation i alla terminalerna, såväl som bankomater, banker och växlingskontor.

Inom flygindustrin anges Paris Charles de Gaulle flygplats med förkortningarna CDG (IATA flygplatskod) and LFPG (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Paris Charles de Gaulle flygplats