• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.2 (2928)
  Från SEK 393 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1707)
  Från SEK 359 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 444 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 286 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3851)
  Från SEK 381 / dag
 • Budget

  7.4 (8999)
  Från SEK 371 / dag
 • Alamo

  7.3 (7906)
  Från SEK 355 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4885)
  Från SEK 376 / dag
 • Europcar

  7.1 (7319)
  Från SEK 268 / dag
 • Hertz

  7 (6161)
  Från SEK 365 / dag
 • Avis

  6.9 (5348)
  Från SEK 402 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • RPS Luxe

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.5 (3032)
  Från SEK 327 / dag
 • First Car

  8 (561)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 genomsnittligt dagligt pris per månad

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1 - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1

Paris Charles de Gaulle flygplats i ett nötskal

Denna flygplats, som också kallas Roissy flygplats, är en av Frankrikes viktigaste flygplatser och en av de flygplatser i Europa med mest trafik. Det finns tre terminaler mellan vilka det går gratis flygbussar. Tack vare TGV har flygplatsen en utmärkt förbindelse till Paris och resten av Frankrike. Den är också lätt att nå med bil och det finns en flygbuss var 15 minut mellan hjärtat av Paris och flygplatsen. På och runt om flygplatsen finns det ett flertal hotell.

Barerna och restaurangerna är ojämnt utspridda i terminalerna. Terminal 2 har flest medan det bara finns två barer och snabbmatsrestauranger i terminal 3. Flygplatsen har ett stort antal affärer, huvudsakligen i terminal 1 och 2. Dessutom finns det konferensmöjligheter i ett av de åtta konferensrummen eller i VIP-loungen. Det finns en hjälpstation i alla terminalerna, såväl som bankomater, banker och växlingskontor.

Inom flygindustrin anges Paris Charles de Gaulle flygplats med förkortningarna CDG (IATA flygplatskod) and LFPG (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Paris Charles de Gaulle flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • AbsoluteCar
 • RPS Luxe
 • Sicily by Car
 • First Car
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • Travel Car
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris
 4. Paris Charles De Gaulle Airport - Terminal 1