Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare de Lyon på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Gare de Paris-Lyon
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Allmän information

Paris Gare de Lyon är en av de största stationerna i Paris. Därifrån avgår höghastighetståg till sydöstra Frankrike. Stationen byggdes inför världsutställningen 1900 och har ett utmärkande klocktorn som är 65 meter högt. 

Transportmedel

Taxistånd finns på flera olika platser runtomkring stationen, det största ligger på Rue de Bercy. RATP stadsbussar stannar vid Gare de Lyon på Rue de Bercy, Boulevard Diderot, och nära utgången 'Place Louis Garmand'. Om du vill besöka Eiffeltornet så måste du ta linje 87. Ta linje 91 om du vill åka till Gare Montparnasse. Air France flygbussar går från stationen till båda flygplatserna: Orly och Charles de Gaulle. De avgår en gång i halvtimmen mellan klockan 06.00 och 22.00.

Gare de Lyon tunnelbanestation ligger på nivå -2. Linje 14 (St. Lazare - Olympiades) och 1 (Château de Vincennes - La Défense) stannar här. Om du behöver byta till Gare du Nord, måste du ta RER. Linje D och A går genom tunnelbanestationen. Eller föredrar du att hyra bil i Paris? Det finns flera olika biluthyrningsföretag på nivå -1. Du kan till exempel välja mellan Avis, Hertz, Europcar och National. Cykel kan du hyra på Rue de Bercy.

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontor och från biljettmaskiner. Det finns många informationsdiskar, en väntsal med elektriska uttag och wi-fi. Dessutom finns det en disk för förlorade och upphittade föremål, en polisstation, toaletter och ett växelkontor. 

Restauranger

Gare de Lyon har ett brett utbud. Det finns restauranger med takeaway, en chokladbutik och en delikatessaffär. Om du har tid kan du besöka Le Train Blue. Denna restaurang med Michelinstjärnor är belägen på andra våningen i centralhallen. Njut av den utsökta maten och den magnifika takmålningen i denna speciella restaurang. 

Affärer

Det finns många butiker, inklusive affärer där man kan köpa resväskor, kläder, skor, accessoarer, en juvelerarbutik, flera kiosker, tobaksaffärer och ett apotek.  

Öppettider

Stationen har öppet från klockan 04.30 till 01.30, året runt.

Användbara länkar