• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare de Lyon på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paris Järnvägsstation Gare de Lyon.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Paris Järnvägsstation Gare de Lyon. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.2 (2824)
  Från SEK 460 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Från SEK 437 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1687)
  Från SEK 395 / dag
 • Budget

  7.6 (8849)
  Från SEK 425 / dag
 • Alamo

  7.6 (7778)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Från SEK 395 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4742)
  Från SEK 520 / dag
 • Europcar

  7.1 (7171)
  Från SEK 481 / dag
 • Avis

  7 (5258)
  Från SEK 472 / dag
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Från SEK 4 423 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon genomsnittligt dagligt pris per månad

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare de Lyon – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare de Lyon) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare de Lyon

Allmän information

Paris Gare de Lyon är en av de största stationerna i Paris. Därifrån avgår höghastighetståg till sydöstra Frankrike. Stationen byggdes inför världsutställningen 1900 och har ett utmärkande klocktorn som är 65 meter högt. 

Transportmedel

Taxistånd finns på flera olika platser runtomkring stationen, det största ligger på Rue de Bercy. RATP stadsbussar stannar vid Gare de Lyon på Rue de Bercy, Boulevard Diderot, och nära utgången 'Place Louis Garmand'. Om du vill besöka Eiffeltornet så måste du ta linje 87. Ta linje 91 om du vill åka till Gare Montparnasse. Air France flygbussar går från stationen till båda flygplatserna: Orly och Charles de Gaulle. De avgår en gång i halvtimmen mellan klockan 06.00 och 22.00.

Gare de Lyon tunnelbanestation ligger på nivå -2. Linje 14 (St. Lazare - Olympiades) och 1 (Château de Vincennes - La Défense) stannar här. Om du behöver byta till Gare du Nord, måste du ta RER. Linje D och A går genom tunnelbanestationen. Eller föredrar du att hyra bil i Paris? Det finns flera olika biluthyrningsföretag på nivå -1. Du kan till exempel välja mellan Avis, Hertz, Europcar och National. Cykel kan du hyra på Rue de Bercy.

Service

Du kan köpa biljetter på biljettkontor och från biljettmaskiner. Det finns många informationsdiskar, en väntsal med elektriska uttag och wi-fi. Dessutom finns det en disk för förlorade och upphittade föremål, en polisstation, toaletter och ett växelkontor. 

Restauranger

Gare de Lyon har ett brett utbud. Det finns restauranger med takeaway, en chokladbutik och en delikatessaffär. Om du har tid kan du besöka Le Train Blue. Denna restaurang med Michelinstjärnor är belägen på andra våningen i centralhallen. Njut av den utsökta maten och den magnifika takmålningen i denna speciella restaurang. 

Affärer

Det finns många butiker, inklusive affärer där man kan köpa resväskor, kläder, skor, accessoarer, en juvelerarbutik, flera kiosker, tobaksaffärer och ett apotek.  

Öppettider

Stationen har öppet från klockan 04.30 till 01.30, året runt.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Budget
 • Alamo
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Edel & Stark
 • AbsoluteCar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris
 4. Paris Järnvägsstation Gare de Lyon