• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare du Nord på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare du Nord

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paris Järnvägsstation Gare du Nord.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Paris Järnvägsstation Gare du Nord. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.5 (2875)
  Från SEK 400 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2949)
  Från SEK 272 / dag
 • Alamo

  7.7 (7824)
  Från SEK 469 / dag
 • Europcar

  7.7 (7231)
  Från SEK 272 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 288 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Från SEK 593 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3788)
  Från SEK 585 / dag
 • Avis

  7.2 (5293)
  Från SEK 451 / dag
 • Hertz

  7.2 (6097)
  Från SEK 432 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4785)
  Från SEK 431 / dag
 • Budget

  7 (8922)
  Från SEK 392 / dag
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Från SEK 3 385 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Paris Järnvägsstation Gare du Nord genomsnittligt dagligt pris per månad

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Paris Järnvägsstation Gare du Nord), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris Järnvägsstation Gare du Nord – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Paris Järnvägsstation Gare du Nord) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Allmän information

Paris Gare du Nord är Frankrikes största station och med 180 miljoner passagerare varje år så är det en av de mest trafikerade stationerna i världen. Härifrån går det TGV-tåg till norra Frankrike, Eurostar går till London via Kanaltunneln och Thalys, liksom ett flertal nattåg går till TysklandBelgien och Nederländerna.

När du reser från Nederländerna och Belgien så anländer du alltid till Paris på Gare du Nord. Du behöver ofta byta. Här hittar du en beskrivning angående vilka linjer man kan byta till på Gare du Nord.

Gare de Lyon - RER linje D i riktning mot Corbeil Essones.
Austerlitz - tunnelbanelinje 5 i riktning mot Place d'Italie.
Est - tunnelbanelinje 4 i riktning mot Porte d’Orléans.
Montparnasse - tunnelbanelinje 4 i riktning mot Porte d’Orléans.
St. Lazare - RER linje E i riktning mot Boulevard Haussmann / St. Lazare.

Ingångarna till tunnelbanan och RER är tydligt skyltade i centralhallen. Om du reser till Paris med Thalys, så kan du köpa din biljett till tunnelbanan/RER redan på tåget i restaurangvagnen. 

Transportmedel

Vill du utforska Paris? Taxiståndet ligger bredvid stationen i närheten av Eurostartågen. Du kan boka en taxi i centralhallen. Paris stadsbussar stannar runt stationen. Tunnelbanan och RER stannar under Gare du Nord. Du kan även hyra bil på Gare du Nord. Biluthyrningsföretagen hittar man vid 'cour des taxis' vid sidan om stationen samt på nivå -1. Du kan välja mellan biluthyrningsföretagen Avis, Hertz, National och Europcar.

Service

Stationen har en informationsdisk för alla tåg (TGV, RER, Thalys, Eurostar, etc.). Stationen har även wi-fi, en disk för förlorade och upphittade föremål, en informationsdisk för turister, en polisstation, bagageskåp, toaletter med duschar, ett växelkontor, en bank, bankomater och passautomater. 

Restauranger

Det finns mycket att välja på Gare du Nord. Du kan äta en lyxig middag, eller ta något snabbt att äta på en av de många restaurangerna med takeaway. Det finns även tre chokladbutiker, en delikatessbutik för specialister och om man vill ha efterrätt finns det en Häagen-Dazs-butik.  

Butiker

Det finns ett flertal butiker inklusive en blomsteraffär, klädesaffärer för män, kvinnor och barn, accessoarbutiker, kiosker, en tobaksaffär, parfymeri och ett apotek. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Europcar
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Edel & Stark
 • AbsoluteCar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris
 4. Paris Järnvägsstation Gare du Nord