Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare du Nord på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Paris Järnvägsstation Gare du Nord.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare du Nord

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Gare de Paris-Nord
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare du Nord

Allmän information

Paris Gare du Nord är Frankrikes största station och med 180 miljoner passagerare varje år så är det en av de mest trafikerade stationerna i världen. Härifrån går det TGV-tåg till norra Frankrike, Eurostar går till London via Kanaltunneln och Thalys, liksom ett flertal nattåg går till TysklandBelgien och Nederländerna.

När du reser från Nederländerna och Belgien så anländer du alltid till Paris på Gare du Nord. Du behöver ofta byta. Här hittar du en beskrivning angående vilka linjer man kan byta till på Gare du Nord.

Gare de Lyon - RER linje D i riktning mot Corbeil Essones.
Austerlitz - tunnelbanelinje 5 i riktning mot Place d'Italie.
Est - tunnelbanelinje 4 i riktning mot Porte d’Orléans.
Montparnasse - tunnelbanelinje 4 i riktning mot Porte d’Orléans.
St. Lazare - RER linje E i riktning mot Boulevard Haussmann / St. Lazare.

Ingångarna till tunnelbanan och RER är tydligt skyltade i centralhallen. Om du reser till Paris med Thalys, så kan du köpa din biljett till tunnelbanan/RER redan på tåget i restaurangvagnen. 

Transportmedel

Vill du utforska Paris? Taxiståndet ligger bredvid stationen i närheten av Eurostartågen. Du kan boka en taxi i centralhallen. Paris stadsbussar stannar runt stationen. Tunnelbanan och RER stannar under Gare du Nord. Du kan även hyra bil på Gare du Nord. Biluthyrningsföretagen hittar man vid 'cour des taxis' vid sidan om stationen samt på nivå -1. Du kan välja mellan biluthyrningsföretagen Avis, Hertz, National och Europcar.

Service

Stationen har en informationsdisk för alla tåg (TGV, RER, Thalys, Eurostar, etc.). Stationen har även wi-fi, en disk för förlorade och upphittade föremål, en informationsdisk för turister, en polisstation, bagageskåp, toaletter med duschar, ett växelkontor, en bank, bankomater och passautomater. 

Restauranger

Det finns mycket att välja på Gare du Nord. Du kan äta en lyxig middag, eller ta något snabbt att äta på en av de många restaurangerna med takeaway. Det finns även tre chokladbutiker, en delikatessbutik för specialister och om man vill ha efterrätt finns det en Häagen-Dazs-butik.  

Butiker

Det finns ett flertal butiker inklusive en blomsteraffär, klädesaffärer för män, kvinnor och barn, accessoarbutiker, kiosker, en tobaksaffär, parfymeri och ett apotek. 

Användbara länkar