• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Catania Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Catania Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Catania Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Catania Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Catania Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Catania Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Catania Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (7817)
  Från SEK 263 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 197 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.7 (4405)
  Från SEK 118 / dag
 • LocautoRent

  7.7 (1578)
  Från SEK 221 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1693)
  Från SEK 245 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 113 / dag
 • Drivalia

  7.3 (198)
  Från SEK 92 / dag
 • Sixt

  7.3 (2870)
  Från SEK 341 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (2996)
  Från SEK 116 / dag
 • Leasys

  7.2 (900)
  Från SEK 95 / dag
 • JoyRent

  7.2 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.1 (282)
  Från SEK 129 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7 (7223)
  Från SEK 240 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.7 (2946)
  Från SEK 284 / dag
 • B-Rent

  6.7 (210)
  Från SEK 112 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.6 (4776)
  Från SEK 261 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1576)
  Från SEK 232 / dag
 • Hertz

  6.5 (6088)
  Från SEK 323 / dag
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Från SEK 425 / dag
 • Avis

  6.3 (5290)
  Från SEK 353 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.3 (3783)
  Från SEK 261 / dag
 • Goldcar

  6.1 (5041)
  Från SEK 95 / dag
 • Budget

  6 (8911)
  Från SEK 370 / dag
 • Noleggiare

  5.9 (317)
  Från SEK 223 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Catania Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Catania Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Catania Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Catania Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Catania Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Catania Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Catania Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Catania Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Catania Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Catania Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Catania Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Catania Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Catania Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Catania Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Catania Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Catania Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Catania Airport) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Catania Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Catania Airport

Andra uthyrningsställen i Catania

Utöver Catania Airport i Catania jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Catania:

Platsinformation för Catania Airport

Catania Fontanarossa flygplats i ett nötskal

I Italien refererar man till denna flygplats som Aeroporto di Catania-Fontanarossa. Den kallas också Catania internationella flygplats. Flygplatsen är belägen i närheten av Catania på östkusten. Det är den livligaste flygplatsen på denna medelhavsö. 2005 tog den emot mer än 5 miljoner passagerare. Flygplatsen är belägen sju kilometer utanför Catania och kan nås med bil, taxi eller buss.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det fanns tidigare bara två affärer och ett café. 2006 öppnade en ny terminal som gjorde att antalet affärer, barer och restauranger ökade. Det finns en bank som bara är öppen på arbetsdagar, men bankomater finns tillgängliga dygnet runt.

Inom flygindustrin anges Catania Fontanarossa flygplats med förkortningarna CTA (IATA flygplatskod) och LICC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Catania flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • Your Rent
 • Centauro
 • LocautoRent
 • Enterprise
 • Target Rent
 • Drivalia
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Leasys
 • JoyRent
 • Optimo Rent
 • Ecovia Rent
 • SurPrice car rentals
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • B-Rent
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 • Maggiore
 • Hertz
 • InterRent
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Goldcar
 • Budget
 • Noleggiare
 • Rhodium Car Rental
 • Cima Luxury