• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Palermo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Palermo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Palermo

EasyTerra Biluthyrning Palermo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Palermo

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Palermo

Biluthyrningserbjudanden i Palermo

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Palermo.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Palermo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Palermo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.2 (7817)
  Från SEK 171 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 215 / dag
 • LocautoRent

  8 (1578)
  Från SEK 221 / dag
 • Sicily by Car

  7.8 (2996)
  Från SEK 115 / dag
 • Europcar

  7.7 (7223)
  Från SEK 220 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Från SEK 185 / dag
 • Leasys

  7.7 (900)
  Från SEK 96 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 250 / dag
 • Centauro

  7.5 (4405)
  Från SEK 320 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2946)
  Från SEK 211 / dag
 • Hertz

  7.4 (6088)
  Från SEK 211 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 119 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 112 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.2 (2870)
  Från SEK 286 / dag
 • Ecovia Rent

  7.2 (282)
  Från SEK 96 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 152 / dag
 • Avis

  6.9 (5290)
  Från SEK 213 / dag
 • Maggiore

  6.8 (1576)
  Från SEK 222 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4776)
  Från SEK 198 / dag
 • Noleggiare

  6.8 (317)
  Från SEK 223 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Från SEK 915 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.6 (5041)
  Från SEK 94 / dag
 • Budget

  6.5 (8911)
  Från SEK 219 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Palermo?

Palermo – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Palermo), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Palermo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Palermo). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Palermo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Palermo), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Palermo), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Palermo) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Palermo) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Palermo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Palermo) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Palermo) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Palermo) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Palermo) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Palermo) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Palermo) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Palermo – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Palermo) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Palermo

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Palermo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Palermo

EasyTerra Biluthyrning Palermo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via delle Alpi, 50
Via Filippo Pecoraino
Via Francesco Crispi, 122
Via Francesco Crispi, 250
Via Francesco Crispi, 260
Via Gazzara, 18
Via Giovanni Battista Tiepolo, 11
Via Giuseppe Sciuti, 83
Via Mariano Stabile, 11/A
Via Mariano Stabile, 6/A
Via Messina, 7/E
Via Napoli, 86-88-90
Via Ugo la Malfa, 8
Viale della Regione Siciliana Nord Ovest, 9488
Viale delle Magnolie, 33
Viale Francia, 3C
Viale Strasburgo, 324

Platsinformation för Palermo

Inledning

Palermo är en stad med problem när det gäller maffian, okontrollerad tillväxt samt fattigdom. Emellertid tar detta inte bort dess charm. Palermo har en tretusen år gammal historia, vackra palats och kyrkor, och ett underbart kök. 

Befolkning

Palermo är den femte största staden i Italien, med omkring 650 000 invånare. Relativt sett bor många av maffians medlemmar i Palermo. I ljuset av Siciliens relativt dåliga ekonomiska situation, jämfört med fastlandet, finns där inte många utländska gästarbetare. Trots detta är Palermo en av de snabbast växande städerna i Italien. På grund av jordbrukets tillbakagång på Sicilien flyttar många till de stora städerna, i synnerhet till Palermo. 

Geografiskt läge

Palermo ligger på ön Sicilien, vilken är halvt självständig från Italien. I Palermo ligger det sicilianska parlamentet. Denna huvudstad är belägen i norra delen av Sicilien vid Tyrrenska havet. 

Ekonomi

Palermos ekonomi är framför allt beroende av industri och handel. Industrin består särskilt av hantering och konservering av jordbruksprodukter. Bomull är en annan produkt som hanteras. Handeln innefattar i synnerhet export av italienska produkter som bomull, vin och konserverade grönsaker. Dessutom kommer turister till Palermo, även om turismen inte är så viktig för stadens ekonomi. Trots stadens ekonomiska mångfald är fattigdomen stor. 

Flygplatser

Palermos flygplats heter Falcone-Borsellinos flygplats. Den ligger tre mil väster om Palermo. Flygplatsen hanterar bland annat flyg till och från större europeiska städer. 

Kollektivtrafik

Om du inte har tillgång till hyrbil kan du ta en taxi till Palermos centrum för € 35. Annars kan du ta bussen som är mycket billigare. Palermos bussbolag heter AMAT. Bussarna går normalt i tid. Palermo har också en tunnelbana även om den inte är så tillämplig för besökare då den bara har 10 hållplatser. 

Trafik och parkering

Om du har erfarenhet av att köra i Rom eller Neapel, bör du klara dig fint i Palermo. Precis som Rom och Neapel, är Palermo en trafikerad plats med en massa tutande bilar 10 centimeter bakom dig. Bilstölder är ganska vanliga. Det är bäst att du parkerar din bil på säkra bilparkeringar om inte parkering ingår i din logi. 

Hotell

Vilken hotellkategori du än är ute efter så har Palermo dem alla. 

Externa källor

För mer information om Palermo rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Sicily by Car
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Leasys
 • Enterprise
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Drivalia
 • JoyRent
 • Target Rent
 • Optimo Rent
 • Sixt
 • Ecovia Rent
 • Green Motion
 • Avis
 • Maggiore
 • Thrifty
 • Noleggiare
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Budget
 • Rhodium Car Rental
 • Cima Luxury
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Palermo