• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Neapel

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Neapel på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Neapel

EasyTerra Biluthyrning Neapel är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Neapel

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Neapel

Biluthyrningserbjudanden i Neapel

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Neapel.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Neapel

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Neapel med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (7778)
  Från SEK 107 / dag
 • Leasys

  7.8 (900)
  Från SEK 121 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Från SEK 174 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 228 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (281)
  Från SEK 88 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2980)
  Från SEK 106 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4742)
  Från SEK 172 / dag
 • JoyRent

  7.2 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.1 (6042)
  Från SEK 203 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Från SEK 111 / dag
 • B-Rent

  7.1 (206)
  Från SEK 59 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  7.1 (1575)
  Från SEK 120 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1687)
  Från SEK 149 / dag
 • Europcar

  6.9 (7171)
  Från SEK 199 / dag
 • Noleggiare

  6.9 (309)
  Från SEK 88 / dag
 • Budget

  6.8 (8849)
  Från SEK 157 / dag
 • Avis

  6.6 (5258)
  Från SEK 203 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2916)
  Från SEK 137 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.4 (1572)
  Från SEK 125 / dag
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Neapel?

Neapel – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Neapel), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Neapel) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Neapel). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Neapel) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Neapel), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Neapel), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Neapel) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Neapel) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Neapel) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Neapel) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Neapel) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Neapel) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Neapel) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Neapel) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Neapel) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Neapel) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Neapel

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Neapel, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Neapel

EasyTerra Biluthyrning Neapel jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Piazza Sannazaro, 142
Piazzale Vincenzo Tecchio, 32
Riviera di Chiaia, 105
Via Antonio Pacinotti
Via Argine, 25
Via Benedetto Brin, 50
Via Campana, 250
Via Cimiliarco
Via del Riposo, 47
Via Domenico de Roberto, 44
Via Eduardo Scarfoglio, 11
Via Enrico Berlinguer, 2
Via Francesco Caracciolo, 10
Via Giulio Cesare, 18
Via Guido De Ruggiero, 112
Via Guido De Ruggiero, 83-85
Via Montenuovo Licola Patria, 146
Via Napoli, 138-140
Via Nuova del Campo, 78
Via Nuova Poggioreale, 159
Via Oasi Sacro Cuore, 211
Via Oreste Salomone, 52-54
Via Roma Verso Scampia, 18
Via S. D'Alessandro, 29
Via S. Maria del Pianto, 104
Viale Comandante Umberto Maddalena, 214
Viale di Augusto, 128
Viale Guglielmo Marconi, 78
Viale Umberto Maddalena, 196
Neapel Ferry Terminal

Platsinformation för Neapel

Inledning

Neapel är en stad som har beskrivits som följer: "Dåliga byggnader, dåliga stenbeläggningar, dålig belysning, dåligt avloppssystem, dåligt anseende, dåligt styre och dålig ventilation". Kanske är det på grund av just detta som Neapel är en av de vackraste platserna i Europa. Det är en anmärkningsvärd stad, rik på historia, konst, kultur och gastronomi.  

Befolkning

Neapel är den fjärde största staden i Italien, med nästan en miljon invånare. Den är huvudstad i provinsen Campania, och den största staden i södra delen av landet. 

Geografiskt läge

Staden Neapel är belägen i sydvästra Italien, vid Neapelbukten. Från staden kan man se Vesuvius, vid vars fot ruinerna av Pompeji och Herculaneum ligger. 

Ekonomi

Även om norra Italien är rikt, är södra delen av landet en av de fattigaste regionerna i Europa. Trots detta är Neapel en av de viktigaste hamnarna i Italien.

Dessutom lockar Neapel många turister varje år. 1993 städade kommunen upp staden för att locka fler turister.

Utöver dessa sektorer är den neapolitanska maffian, Camorran, viktig för ekonomin. Camorran dominerar delar av finansvärlden, lokala frukt- och grönsaksmarknader, prostitutionen och den illegala vadslagningen.

Flygplatser

Capodichino flygplats är Neapels flygplats och förbinder Neapel med de större italienska och europeiska städerna. Flygplatsen ligger 8 kilometer nordöst om staden. Det är den största flygplatsen i södra Italien. Om du inte har en hyrbil tar bussen dig till Neapel på en halvtimme. Du kan också ta en taxi. Enkel resa till Neapel kostar omkring € 21.

Kollektivtrafik

Neapel har ett bussnät som fungerar oregelbundet och oförutsägbart. Det finns också två tåg- och spårvagnslinjer i staden. Dessutom har Neapel fyra tunnelbanelinjer. Allt som allt finns det mycket att välja på.

Trafik och parkering

Det är inte tillrådligt att köra bil i stadens centrum. Det bästa är att parkera bilen på en av de bilparkeringar som ligger inom gångavstånd från centrum. Var försiktig med var du parkerar din bil eftersom det kan finnas tjuvar som håller utkik. I allmänna ordalag är det svårt att köra bil i Neapel. Alla tutar hela tiden, man struntar i trafikljusen och man håller ett avstånd på ungefär 10 centimeter.

Hotell

Billiga hotell är lätta att hitta i Neapel även om du måste tänka på i vilket område hotellet ligger. Statione Centrale, till exempel, är en osäker stadsdel. .

Externa källor

För mer information om Neapel rekommenderar vi Google, och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Leasys
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • JoyRent
 • Hertz
 • Optimo Rent
 • Drivalia
 • B-Rent
 • SurPrice car rentals
 • LocautoRent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Noleggiare
 • Budget
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Maggiore
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Neapel