• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Neapel Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Neapel Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Neapel Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Neapel Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Neapel Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Neapel Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Neapel Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  7.9 (2937)
  Från SEK 608 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  Från SEK 330 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Från SEK 369 / dag
 • Alamo

  7.8 (7915)
  Från SEK 575 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Från SEK 363 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (291)
  Från SEK 402 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (3035)
  Från SEK 434 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4896)
  Från SEK 363 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Från SEK 376 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  7.1 (1583)
  Från SEK 519 / dag
 • Target Rent

  6.9 (30)
  Från SEK 375 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Från SEK 475 / dag
 • Hertz

  6.9 (6171)
  Från SEK 486 / dag
 • Enterprise

  6.8 (1709)
  Från SEK 602 / dag
 • Maggiore

  6.6 (1583)
  Från SEK 496 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2995)
  Från SEK 403 / dag
 • Noleggiare

  6.2 (343)
  Från SEK 446 / dag
 • Avis

  6.2 (5354)
  Från SEK 537 / dag
 • Budget

  6.1 (9008)
  Från SEK 552 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Neapel Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Neapel Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Neapel Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Neapel Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Neapel Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Neapel Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Neapel Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Neapel Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Neapel Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Neapel Airport

Andra uthyrningsställen i Neapel

Utöver Neapel Airport i Neapel jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Neapel:

Platsinformation för Neapel Airport

Neapels flygplats i ett nötskal

Aeroporto Internazionale di Napoli, som denna flygplats heter på italienska, har två terminaler. Terminal 1 är den viktigaste, terminal 2 används enbart till charterflyg. De två terminalerna ligger inom gångavstånd från varandra. Flygplatsen ligger 7 kilometer nordöst om Neapel och är lätt att nå med bil från centrum. Ett annat enkelt sätt att ta sig från flygplatsen är med (flyg-) buss som tar passagerarna direkt till tågstationen och Neapels centrum.

På flygplatsen finns det inga hotell, men du kan hitta hotell i den närmaste omgivningen. Det finns ganska många affärer, ofta specialiserade på regionala produkter som färsk mozzarella, lokala viner och sötsaker. Beträffande mat och dryck finns det tre snackbarer, ett kafé, en Burger King och en restaurang med självservering. För att sätta sig och arbeta måste man gå upp till andra våningen. Där hittar man fullt utrustade kontor, videokonferensfaciliteter och två VIP-lounger. Andra faciliteter är: en Röda Korsets vårdcentral, banker, växlingskontor, bankomater och en biljettlucka där man kan köpa sista-minuten flygbiljetter.

Inom flygindustrin anges, Neapels flygplats med förkortningarna NAP (IATA flygplatskod) och LIRN (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Neapels flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Drivalia
 • Leasys
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • LocautoRent
 • Target Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare
 • Avis
 • Budget
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • JoyRent