• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Neapel Järnvägsstation-Centrale

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Neapel Järnvägsstation-Centrale på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Neapel Järnvägsstation-Centrale

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Neapel Järnvägsstation-Centrale

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Neapel Järnvägsstation-Centrale.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Neapel Järnvägsstation-Centrale

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Neapel Järnvägsstation-Centrale. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  7.9 (7814)
  Från SEK 319 / dag
 • Leasys

  7.8 (900)
  Från SEK 677 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 500 / dag
 • Budget

  7.6 (8902)
  Från SEK 233 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (282)
  Från SEK 287 / dag
 • Hertz

  7.3 (6083)
  Från SEK 180 / dag
 • Drivalia

  7.3 (197)
  Från SEK 237 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4772)
  Från SEK 242 / dag
 • LocautoRent

  7.2 (1578)
  Från SEK 278 / dag
 • Europcar

  7.2 (7217)
  Från SEK 246 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1691)
  Från SEK 346 / dag
 • B-Rent

  7 (209)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.8 (5285)
  Från SEK 272 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2943)
  Från SEK 257 / dag
 • Maggiore

  6 (1576)
  Från SEK 357 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Neapel Järnvägsstation-Centrale genomsnittligt dagligt pris per månad

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Neapel Järnvägsstation-Centrale), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Neapel Järnvägsstation-Centrale – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Neapel Järnvägsstation-Centrale) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Neapel Järnvägsstation-Centrale

Andra uthyrningsställen i Neapel

Utöver Neapel Järnvägsstation-Centrale i Neapel jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Neapel:

Platsinformation för Neapel Järnvägsstation-Centrale

Allmän information

Napoli Centrale, centralstationen i Neapel, är Neapelns främsta järnvägsstation. Det är den viktigaste stationen där man kan byta tåg i södra Italien. Varje år passerar ungefär 50 miljoner passagerare genom denna station. Intercitytågen avgår från bottenvåningen och under jorden hittar man tunnelbanan och de lokala tågen. Napoli Centrale är belägen bredvid Piazza Garibaldi. Andra stationer i Neapel är bland annat Mergellina, en imponernade Art Deco byggnad och Campi Flegrei.

Transportmedel

Neapel är en bra utgångspunkt om man vill besöka olika sevärdheter i området, som till exempel Pompeji eller den vackra Amalfikusten. Stads- och regionala bussar finns tillgängliga. Tunnelbanestationen (Stazione di Napoli Piazza Garibaldi Metro) är belägen under stationen, men man kan även ta en spårvagn. Eller föredrar du att själv köra längsmed kusten? Det är enkelt att hyra bil.

Service

Tågbiljetter kan köpas från biljettkontor och biljettmaskiner. På bottenvåningen hittar man en informationsdisk för information om ankomster och avgångar, priser, om hur man bokar biljetter och om specialerbjudande. Det finns även ett turistinformationscenter och ett växelkontor. Du kan lämna ditt bagage och det finns en bank och ett apotek. Dessutom hittar man toaletter, faciliteter för handikappade, en polisstation och en service som ger assistans till handikappade.

Restauranger

På bottenvåningen finns det ett McDonald's och en bar/restaurang. Om du vill prova på de lokala specialiteterna som till exempel utsökt pizza och äggplanta med parmesanost? Dessa rätter serveras på flera olika restauranger i staden. 

Affärer

På Neapel järnvägsstation kan man köpa magasin, tidningar, souvenirer och tobaksprodukter. Man kan också prova lyckan i lotteriet. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Sixt
 • Budget
 • Ecovia Rent
 • Hertz
 • Drivalia
 • Thrifty
 • LocautoRent
 • Europcar
 • Enterprise
 • B-Rent
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Neapel
 4. Neapel Järnvägsstation-Centrale