• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ragusa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ragusa på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ragusa

EasyTerra Biluthyrning Ragusa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Ragusa

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ragusa.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Ragusa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ragusa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sicily by Car

  7.6 (2980)
  Från SEK 130 / dag
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Från SEK 155 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4742)
  Från SEK 362 / dag
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7.2 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7 (5258)
  Från SEK 206 / dag
 • Maggiore

  6.8 (1572)
  Från SEK 125 / dag
 • Budget

  6.8 (8849)
  Från SEK 496 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ragusa?

Ragusa – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ragusa), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ragusa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ragusa). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ragusa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ragusa), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ragusa), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ragusa) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ragusa) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ragusa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ragusa) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ragusa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ragusa) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ragusa - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Ragusa) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ragusa

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Ragusa, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ragusa

EasyTerra Biluthyrning Ragusa jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Ragusa

Inledning

Den sicilianska staden Ragusa består av två delar: Ragusa Ibla (Gamla Stan) och Ragusa Superior (Nya Stan). Delningen skedde efter en kraftig jordbävning 1963. Stadens framstående personer bestämde att den gamla delen skulle byggas upp igen, medan arbetarna byggde en ny stad. Ragusa Ibla är en vacker stad med små gränder, branta trappor och gamla kyrkor, däribland Duomo di San Giorgio. Arton byggnader i gamla Ragusa är upptagna på UNESCO:s världsarvslista.

Befolkning

Staden (både den gamla och nya delen) har omkring 75 000 invånare.

Geografiskt läge

Ragusa ligger i sydost på den italienska ön Sicilien. Själva staden är byggd på en bred kulle mellan två dalar, Cava San Leonardo och Cava Santa Domenica. Hamnen, Marina di Ragusa, ligger vid Medelhavet omkring 2,5 mil sydväst om Ragusa. Här hittar man vackra stränder och staden har ett pulserande nattliv. Man kan ta sig till den här badorten med hyrbil från Ragusa via SP25.

Ekonomi

Det finns en del lätt industri nära Ragusa, men provinsen är främst känd för sin växthusodling. Det finns också olivlundar och boskapsuppfödning för mjölk- och köttproduktion. Det finns fortfarande några fiskebyar på kusten, men den huvudsakliga inkomstkällan är turismen. 

Flygplatser

Det finns två flygplatser nära Ragusa. Den närmaste är Comiso-flygplatsen, återöppnad 2013. Denna flygplats är en halvtimmes körning från centrum. Alternativt är Catania-Fontanarossa flygplats cirka 1,5 timmar bort.

Kollektivtrafik

Ragusa har bra kollektivtrafik: femton busslinjer upprätthåller förbindelsen mellan den gamla och nya delen av staden. De flesta bussarna från Azienda Siciliana Trasporti (AST) kör en cirkelrunda. Man köper biljetter i tidnings- eller tobakskiosker. Det finns också bussar till andra platser i närheten, däribland Marina di Ragusa.

Trafik och parkering

Ragusa Ibli (den gamla delen av staden) består av smala gränder, vindlande gator och branta trappor, där man inte kan köra med sin hyrbil. Det är bäst att lämna sin hyrbil i Ragusa Superior (mer än tillräckligt med parkeringsmöjligheter) och promenera till det gamla Ragusa via trapporna från Via Roma. Man kan också köra sin hyrbil till Ibli; utanför centrum finns det en parkeringsplats, men den är ofta fullparkerad under sommarmånaderna. 

Hotell

Den gamla delen av Ragusa har ett stort logiutbud, många mellanklasshotell och bed & breakfasts. Semesteranläggningar och turisthotell hittar man vid kusten, inte bara i Marina di Ragusa, men också i andra badorter vid Medelhavet. Om man är ute efter lugn och ro finns det flera agriturismoalternativ ('semester på bondgård') i stadens närhet. Man hittar också hotell och pensionat i de mindre städerna Comiso (väster om Ragusa) och Modica (söder om staden). 

Externa källor

För mer information om Ragusa rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sicily by Car
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Europcar
 • Target Rent
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Ragusa