• Kundbetyg 8.4 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Giardini Naxos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Giardini Naxos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 20% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 4 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Giardini Naxos

EasyTerra Biluthyrning Giardini Naxos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Giardini Naxos

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Giardini Naxos med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  7.8 (6078)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.7 (3258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8274)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  6.7 (3484)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Giardini Naxos

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Giardini Naxos, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Giardini Naxos

EasyTerra Biluthyrning Giardini Naxos jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Iannuzzo 14

Platsinformation för Giardini Naxos

Inledning

Som många andra platser på Sicilien var Giardini Naxos tidigare en lugn fiskeby. Sedan sjuttiotalet under förra århundradet har byn utvecklats till en populär semesterort med vackra stränder och en panoramavy över bukten. I juli och augusti kan det vara mycket folk där. 

Befolkning

Över 10 000 personer bor i Giardini Naxos.

Geografiskt läge

Giardini Naxos ligger i provinsen Messina på östkusten på den italienska ön Sicilien. Badorten ligger i en vacker bukt mellan Kap Taormina och Kap Schisò. Staden Taormina ligger (nästan) på gångavstånd. Väster om staden ligger den imponerande vulkanen Etna. 

Ekonomi

Giardini Naxos betyder 'Naxos trädgårdar' och är en av de mest attraktiva platserna på Siciliens östkust. Turismen är därför den huvudsakliga inkomstkällan: badorten besöks av både italienare och utlänningar (huvudsakligen fransmän och tyskar). Många lustjakter och kryssningsfartyg lägger till i Giardini Naxos hamn.

Flygplats

Den närmaste flygplatsen är Catania flygplats, 6 mil sydväst om stadens centrum. Catania-Fontano-Rossa flygplats är lätt att nå med hyrbil via motorväg A18.

Kollektivtrafik

Det finns ingen allmän busstransport i Giardini Naxos; man måste använda sig av taxi. Bussar avgår från busstationen Recanati till platser i omgivningen, däribland Taormina.

Trafik och parkering

Giardini Naxos blir fullt av rörelse under sommarmånaderna och då kan det vara svårt att hitta en gratis parkeringsplats för ens hyrbil. Det är bäst att lämna den på hotellet och använda den för utflykter i omgivningarna och till stränderna längre bort. Det finns vanligtvis tillräckligt med parkeringsplatser nära stränderna. 

Hotell

Giardini Naxos har ingen brist på logi. De populäraste hotellen och pensionaten ligger nära havet, längs Via Tysandros. Man bör tänka på att det är mycket folk i juli och augusti. Man bör boka sitt hotell i god tid om man vill besöka Giardini Naxos under dessa månader. Det blir särskilt mycket rörelse runt den 15 augusti då den årliga Ferragostofestivalen äger rum. Om man inte hittar boende i själva staden finns det också flera hotell och semesteranläggningar i närheten. 

Externa källor

För mer information om Giardini Naxos rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Sicily by Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar