• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Taormina

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Taormina på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Taormina

EasyTerra Biluthyrning Taormina är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Taormina

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Taormina med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  7.8 (6938)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3403)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8198)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (6018)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9698)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Taormina

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Taormina, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Taormina

EasyTerra Biluthyrning Taormina jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

7 9 Via S Pancrazio
Via S Pancrazio 53

Platsinformation för Taormina

Inledning

Taormina är en stad uppförd mot en kulle och en av de populäraste badorterna på den italienska ön Sicilien. De flesta turisterna stannar inte i själva staden utan på semesteranläggningarna i Giardini Naxos söder om Taormina eller Letojanni norr om staden.

Befolkning

Staden har omkring 11 000 invånare. 

Geografiskt läge

Taormina ligger på Siciliens ostkust, ungefär halvvägs mellan de större städerna Messina och Catania. Delar av detta kustområde är ett naturreservat, Riserva Naturale Isola Bella, inklusive kustremsan vänster om huvudstranden och halvön till höger om denna strand. 

Ekonomi

Turismen är den främsta inkomstkällan för Taormina. I juli och augusti är det mycket liv och rörelse på den här badorten, inte bara med utländska men också italienska turister.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Catania flygplats. Catania internationella flygplats (officiellt: Aeroporto di Catania-Fontanarossa) ligger 6,5 mil sydväst om staden och är lätt att nå med hyrbil via motorväg A18. 

Kollektivtrafik

Taormina har ingen fast kollektivtrafik, men det finns en pendelbuss som förbinder tågstationen i stadens centrum med badorterna Giardini Naxos, Letojanni och Castelmola. Det finns också en bergbana mellan centrum och stranden nära Mazarro; den är endast i drift under de varma månaderna. Det finns tåg- och bussförbindelser med Messina och Catania.

Trafik och parkering

Taorminas huvudgata är en gågata och på de kringliggande gatorna är bara lokaltrafik tillåten. Om man säger att man är på väg till sitt hotell måste man kunna bevisa det. Det finns två stora parkeringsplatser i utkanten av staden: 'Parcheggio Lumbi' och 'Parcheggio Porta Catania'. Den senare ligger närmast centrum. Pendelbussar går mellan parkeringsplatserna och stadens centrum. 

Hotell

Taormina är en mycket populär badort och under sommaren är nästan alla hotell fullbokade. Om man vill övernatta i Taormina på sommaren måste man boka sitt boende i förväg. I och runt om staden (längs stränderna) hittar man främst mellanklass- och lyxhotell och anläggningar. Det finns praktiskt taget inga lågprisboenden. 

Externa källor

För mer information om Taormina rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Budget