• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Trapani

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Trapani på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Trapani

EasyTerra Biluthyrning Trapani är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Trapani

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Trapani.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Trapani

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Trapani med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8 (7906)
  Från SEK 600 / dag
 • Leasys

  7.6 (902)
  Från SEK 527 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (291)
  Från SEK 453 / dag
 • LocautoRent

  7.5 (1583)
  Från SEK 577 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3851)
  Från SEK 442 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.3 (6161)
  Från SEK 561 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (3032)
  Från SEK 371 / dag
 • Europcar

  7.2 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4885)
  Från SEK 471 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Från SEK 391 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1707)
  Från SEK 627 / dag
 • Target Rent

  7.1 (30)
  Från SEK 461 / dag
 • Budget

  7 (8999)
  Från SEK 546 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.9 (5348)
  Från SEK 609 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.4 (1581)
  Från SEK 452 / dag
 • Goldcar

  6 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  8 (217)
  Från SEK 389 / dag
 • Green Motion

  7 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Trapani?

Trapani – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Trapani), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Trapani) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Trapani). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Trapani) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Trapani), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Trapani), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Trapani) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Trapani) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Trapani) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Trapani) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Trapani) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Trapani) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Trapani) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Trapani

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Trapani, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Trapani

EasyTerra Biluthyrning Trapani jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Trapani

Inledning

Trapani är en stad på den italienska ön Sicilien. Det är en vacker historisk stad med en imponerande basilika (Madonna di Trapani), en 1600-tals katedral och magnifika byggnader i barockarkitektur, som till exempel Palazzo della Guidecca. Den färgglada fiskehamnen är också värd ett besök. Trapani är inkörsporten till de Egatiska öarna, utanför Siciliens kust. 

Befolkning

Staden har långt över 70 000 invånare.

Geografiskt läge

Trapani ligger på den nordöstra delen av Sicilien, på en landtunga som sträcker sig ut i Medelhavet. Staden är egentligen inkilad mellan havet och berget Erice (751 meter). Stadens namn härstammar ursprungligen från det grekiska ordet Drepanon, som betyder skära. Staden kallas så på grund av sin kurvformade hamn.

Ekonomi

Fiske och framställning av fiskprodukter är huvudpelarna i den lokala ekonomin. Andra viktiga exportprodukter är salt (från stora saltbassänger nära Trapani), marmor och vin. Inte bara de många fiskebåtarna utan även flera olika färjor använder hamnen flitigt. Färjor avgår till Egatiska öarna, Sardinien och Tunis (huvudstaden i Tunisien).

Flygplatser

Trapanis flygplats, Vincenzo Florio flygplats ligger 1,3 mil söder om staden. Det finns inrikes flygförbindelser till Siciliens huvudstad Palermo, till ön Pantelleria, samt till Pisa, Milano och Rom på det italienska fastlandet. Lågprisflygbolaget Ryanair erbjuder flygningar till ett fåtal städer i Italien, samt till flera andra städer i resten av Europa.

Kollektivtrafik

Trapanis kollektivtrafik består av 13 busslinjer. Var uppmärksam på att bussarna inte alltid rättar sig efter turlistan. Man kan ta en linbana till berget Erices topp. Andra platser på Sicilien kan nås med buss. De flesta busslinjer går emellertid inte regelbundet. Det finns bara en frekvent bussförbindelse till Palermo.

Trafik och parkering

Det finns en klar skillnad mellan den gamla och den nya delen av staden. Den gamla delen av staden är det enklast att utforska till fots. Den nya delen har ett mer välordnat gatunät och det är därför lättare att ta sig runt med bil. Man kan parkera på gatan, men man bör vara uppmärksam på att man måste betala i centrum.

Flera bra motorvägar förbinder Trapani med andra platser på Sicilien, som till exempel Palermo, Catania och Messina. Kustvägen till Mazara del Vallo är också i mycket bra skick. Andra vägar är slingrande och smala, därför är det viktigt att köra försiktigt.

Hotell

Trapani har ett bra utbud av hotell och enkla pensionat att erbjuda. Det finns både genuina hotell i gamla byggnader och moderna lyxhotell (som till exempel Crystal Hotel nära tågstationen). Vanligtvis är det enkelt att hitta ett ledigt rum, förutom under påsken när tusentals människor kommer till Trapani för att uppleva processionerna.

Externa källor

För mer information om Trapani, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • LocautoRent
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Sicily by Car
 • Europcar
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Enterprise
 • Target Rent
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • InterRent
 • Maggiore
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Drivalia
 • Green Motion
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Trapani