• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Trapani Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Trapani Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Trapani Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Trapani Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Trapani Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Trapani Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Trapani Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.2 (7817)
  Från SEK 194 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Leasys

  7.7 (900)
  Från SEK 150 / dag
 • LocautoRent

  7.5 (1578)
  Från SEK 237 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 194 / dag
 • Target Rent

  7.4 (29)
  Från SEK 383 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3783)
  Från SEK 246 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 363 / dag
 • Hertz

  7.4 (6087)
  Från SEK 313 / dag
 • Europcar

  7.3 (7221)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.3 (1691)
  Från SEK 250 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (2996)
  Från SEK 131 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4776)
  Från SEK 258 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Från SEK 108 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.1 (8909)
  Från SEK 362 / dag
 • Avis

  7 (5289)
  Från SEK 279 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.4 (1576)
  Från SEK 343 / dag
 • Goldcar

  6 (5037)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Trapani Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Trapani Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Trapani Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Trapani Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Trapani Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Trapani Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Trapani Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Trapani Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Trapani Airport

Platsinformation för Trapani Airport

Trapani flygplats i ett nötskal

Trapani flygplats är belägen 1,5 mil söder om Trapani och nio mil från Palermo. Det är den tredje mest trafikerade flygplatsen på Sicilien, Italien. Trapani tar årligen emot en miljon passagerare. Italienarna kallar även sin flygplats för Birgi, efter dess läge.

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen, men det går ofta bussar till olika platser på den italienska ön. Trapani är även enkel att nå med bil. Det finns inget hotell på flygplatsen, men det finns ett flertal hotell i närheten.

Trapani flygplats har inte många faciliteter. Det finns ett fåtal butiker och restauranger och det finns ett postkontor.

Inom flygindustrin anges Trapani flygplats med förkortningarna TPS (IATA flygplatskod) och LICT (ICAO flygplatskod).

Länk till Trapani flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Keddy By Europcar
 • Ecovia Rent
 • Target Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Green Motion
 • Budget
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Maggiore
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental