• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Agrigent

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Agrigent på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Agrigent

EasyTerra Biluthyrning Agrigent är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Agrigent

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Agrigent med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Leasys

  7.6 (900)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.8 (1572)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.8 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Agrigent

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Agrigent, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Agrigent

EasyTerra Biluthyrning Agrigent jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Empedocle, 13
Via Empedocle, 95
Via Porta Agrigento, 116
Viale Leonardo Sciascia, 2

Platsinformation för Agrigent

Inledning

Agrigento är huvudstad i provinsen med samma namn på den italienska ön Sicilien. Det är en gammal stad, som grundades av grekerna 581 f. Kr. 406 f.Kr. attackerades Agrigento av kartagerna som ödelade staden. I Valle dei Templi har några tempel bevarats och dessa utgör stadens största turistattraktion.

Befolkning

Staden har över 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Agrigento är belägen på Siciliens sydkust, över sju mil sydöster om Caltanissetta och nästan 20 mil väster om Catania.

Ekonomi

På grund av sina intressanta arkeologiska lämningar är Agrigento ett viktigt turistcentrum på Sicilien och även ett centrum för jordbruksprodukter från stadens omgivning: citrusfrukter, oliver och (vin) druvor. Ändå är Agrigento en fattig stad, en av de fattigaste i Italien med en hög procentenhet arbetslösa.

Flygplatser

Aeroporto di Catania-Fontanarossa (eller Catania internationella flygplats) är den flygplats på Sicilien från vilket det är enklast att nå Agrigento. Om man tar sin hyrbil från flygplatsen så följer man först motorvägen till Palermo, sedan svänger man sydväster mot Caltanissetta och kör till Agrigento via SS-640.

I flera år har det funnits planer på att bygga en flygplats närmare Agrigento, men miljövårdare och Catania flygplats, som är rädd för att förlora kunder, motsätter sig detta starkt.

Kollektivtrafik

Den centrala busstationen ligger nära tågstationen. Det går bussar från det Arkeologiska Museet och från en plats längre nedför backen till ingången av Valle dei Templi. Det finns även färjeförbindelser från den närliggande Porto Empedocle till öarna Lampedusa och Linosa.

Trafik och parkering

De trånga medeltida gatorna i Agrigentos centrum lämpar sig inte för att utforska med hyrbil. Det är bättre att parkera sin bil på en övervakad parkeringsplats utanför centrum. Man bör aldrig lämna sin hyrbil obevakad! Man bör också tänka på att vägarna som ligger på öns inre delar kan vara smala, slingrande och ibland oasfalterade. 

Hotell

Det finns ett rimligt utbud av logi i Agrigento, vilket sträcker sig från enkla pensionat till lyxiga hotell. De senare hittar man i stadens historiska centrum och nära Valle dei Templi.

Externa källor

För mer information om Agrigento, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Leasys
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Agrigent