• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Cefalu

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cefalu på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cefalu

EasyTerra Biluthyrning Cefalu är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Cefalu

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cefalu med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sicily by Car

  7.7 (3224)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  5.1 (56)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Cefalu

Inledning

Cefalù är en pittoresk siciliansk stad som grundades av grekerna. De gav staden namnet Kephalos (vilket betyder "huvud"), efter formen på en klippa som höjer sig över staden. På La Rocca finner man kvarlevor från grekernas och romarnas tid och även lämningar efter en medeltida fästning. Katedralen, vid foten av La Rocca byggdes på 1100-talet; inuti den hittar man vacker bysantinsk mosaik. Cefalùas främsta attraktion är stranden, en av Siciliens bästa.

Befolkning

Staden har omkring 15 000 invånare.

Geografiskt läge

Cefalù är belägen på Siciliens norra kust vid det Tyrrenska havet, mittemellan Trapani i öst och Messina i väst. Siciliens huvudstad - Palermo - ligger 7,5 mil väster om Cefalù.

Ekonomi

Cefalù är fortfarande en fiskeby, men turismen har blivit viktigare. Fram till nyligen var det huvudsakligen italienare som tillbringade semestern här, men allt fler européer och även turister från andra delar av världen har upptäckt denna stad, dess vackra stränder och varierande omgivningar. 

Flygplatser

Staden har ingen egen flygplats. Palermo internationella flygplats är den närmaste flygplatsen, 10 mil väster om Cefalù. Denna flygplats är enkel att nå med hyrbil via motorväg A20. Messina flygplats är belägen omkring 16 mil öster om Cefalù och kan även nås via A20. Motorväg A19 går till Catania flygplats, omkring 16 mil sydost om Cefalù.

Kollektivtrafik

Cefalù har bra kollektivtrafik, som består av fyra busslinjer. Dessutom finns det järnvägs- och tågförbindelser till andra platser på Sicilien, inklusive Palermo och Messina.

Trafik och parkering

Det är inte tillåtet att parkera i den gamla stadskärnan. Det finns parkeringsfaciliteter i utkanten av centrum (både gratis- och betalparkering). Det finns ett parkeringsgarage vid Via Verga. En hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att utforska Cefalùs omgivningar. Man kan till exempel göra en dagsutflykt till Castelbuono, precis söder om staden.

Hotell

Antalet logimöjligheter ökar i samma takt som mängden turister som besöker Cefalù växer. Inuti och utanför Cefalù hittar man inte bara hotell, pensionat och semesteranläggningar, utan man kan också hyra en lägenhet, sommarstuga eller lanthus. I juli och augusti kommer många människor till staden. Om man vill besöka Cefalù under dessa månader så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan. Många hotell är stängda från november till påsk.

Externa källor

För mer information om Cefalù rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Herrgårdsvagn

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sicily by Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Target Rent