• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Cagliari

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cagliari på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cagliari

EasyTerra Biluthyrning Cagliari är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Cagliari

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Cagliari

Biluthyrningserbjudanden i Cagliari

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cagliari.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Cagliari

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cagliari med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sicily by Car

  8.4 (2980)
  Från SEK 97 / dag
 • Moventur

  8.4 (13)
  Från SEK 83 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  8.2 (1575)
  Från SEK 107 / dag
 • Alamo

  8.1 (7778)
  Från SEK 107 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Från SEK 176 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.7 (4379)
  Från SEK 711 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2916)
  Från SEK 103 / dag
 • Leasys

  7.4 (900)
  Från SEK 106 / dag
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Från SEK 151 / dag
 • Target Rent

  7.4 (29)
  Från SEK 73 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (281)
  Från SEK 71 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1687)
  Från SEK 126 / dag
 • Avis

  7.4 (5258)
  Från SEK 148 / dag
 • Budget

  7.4 (8849)
  Från SEK 126 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3760)
  Från SEK 113 / dag
 • Hertz

  7.2 (6042)
  Från SEK 153 / dag
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Från SEK 78 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 66 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4742)
  Från SEK 121 / dag
 • Maggiore

  7 (1572)
  Från SEK 126 / dag
 • B-Rent

  6.9 (206)
  Från SEK 45 / dag
 • Noleggiare

  6.9 (309)
  Från SEK 71 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.1 (4998)
  Från SEK 59 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 179 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cagliari?

Cagliari – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Cagliari), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cagliari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cagliari). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cagliari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cagliari), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cagliari), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cagliari) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cagliari) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Cagliari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cagliari) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cagliari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cagliari) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Cagliari) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Cagliari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Cagliari) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Cagliari

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Cagliari, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cagliari

EasyTerra Biluthyrning Cagliari jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Piazza Giacomo Matteotti, 8
Via Calamattia, 2
Via Molo Sant'Agostino, 21
Viale Elmas, 158
Viale Monastir, 114

Platsinformation för Cagliari

Inledning

Cagliari är huvudstad på den italienska ön Sardinien. Det sardinska namnet på staden, Casteddu, betyder bokstavligen ‘Slottet’. Staden är mycket gammal och har kvarlevor från feniciernas tid. Under historiens gång har Cagliari varit slagfält vid flera tillfällen, vilket många lämningar vittnar om.

Cagliari är den främsta inkörsporten till Sardinien. Att hyra bil är bekvämt eftersom många platser bara kan nås med bil.

Befolkning

Själva staden har 160 000 invånare. Om man räknar med förorterna bor en halv miljon människor i Cagliari.

Geografiskt läge

Cagliari är beläget på Sardiniens sydkust, vid Cagliaribukten. Staden är ganska backig. Nordväst om Cagliari ligger bergskedjan. Dess högsta bergstopp är Punta Serpeddi (1069 meter).

Ekonomi

Fiske har varit den främsta näringen under flera århundraden. Cagliari har en av Italiens största fiskmarknader och många fiskfabriker. Eftersom det är en av Medelhavets viktigaste lasthamnar, lastar många båtar om här.

Caligaris hamn används för export av salt och cement.

Tiscali, en av Europas största Internetleverantörer har sitt huvudkvarter i Cagliari

Turism har stor betydelse för den lokala ekonomin. Själva Cagliari är ett underbart historiskt resmål, men även en inkörsport till resten av Sardinien.

Flygplatser

Den internationella Cagliari-Elmas flygplats är belägen nordväst om staden, längs motorväg SS130. Flygplatsen tar emot mer än 2,5 miljoner passagerare om året.

Kollektivtrafik

Cagliari har ett utmärkt kollektivtrafiknät. De 30 busslinjerna som avgår från Piazza Matteotti (vid tågstationen), stannar vid alla sevärdheter. Dessutom håller lokalregeringen just nu på att bygga ett nätverk med spårvagnar och tunnelbana. Den första linjen, från Piazza Repubblica till Monserrato, fungerar redan. När nätverket är färdigt kommer de bestå av 4 linjer med spårvagn och tunnelbana. 

Det finns många buss och tågförbindelser till andra städer och byar på Sardinien.

Färjor till det italienska fastlandet, till Sicilien och till Tunisiens huvudstad Tunis avgår från hamnen.

Trafik och parkering

En del av den gamla stadskärnan är avsedd endast för fotgängare. Även om man får köra bil på andra gator, så är de flesta av dem smala och enkelriktade. Det är bäst att parkera bilen vid hamnen och sedan utforska staden till fots.

Hotell

Cagliari har ett stort utbud av olika sorters logi, från enkla bed & breakfast till lyxhotell. De flesta hotell ligger vid småbåtshamnen på kustsidan. Under sommaren är det tillrådigt att boka hotell i god tid innan resan. På turistbyrån kan man få en lista på människor som hyr ut rum.

Externa källor

För mer information om Cagliari, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sicily by Car
 • Moventur
 • National Car Rental
 • LocautoRent
 • Alamo
 • Sixt
 • Your Rent
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Europcar
 • Target Rent
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Drivalia
 • JoyRent
 • Green Motion
 • Optimo Rent
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Maggiore
 • B-Rent
 • Noleggiare
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Cagliari