• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Cagliari Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cagliari Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 26 juni 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cagliari Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Cagliari Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Cagliari Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8 (6139)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Cagliari Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Cagliari

Utöver Cagliari Järnvägsstation i Cagliari jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Cagliari:

Platsinformation för Cagliari Järnvägsstation

Allmän information

Cagliari järnvägsstation är belägen på Piazza Matteotti och uppfördes 1879. Den ligger i närheten av hamnen och centrum i huvudstaden på den italienska ön Sardinien. Staden är ett populärt stopp för många kryssningsfartyg som lägger till i staden. Endast fem kilometer från stationen ligger Poetto strand som sträcker sig 1,3 mil längsmed kusten och är berömd för sin vackra vita färg. 

Transporrmedel

Omkring 30 busslinjer som drivs av CTM och tar besökarna till olika platser i staden och förorterna stannar framför stationen. Det finns ett företag som hyr ut cyklar på parkeringsplatsen. Om man föredrar att hyra bil i Cagliari, så finns det flera olika biluthyrningsföretag ett stenkast från stationen. Att hyra bil rekommenderas varmt om man vill utforska Sardinien. 

Service

Stationen har biljettkontor och biljettmaskiner. 

Restauranger

Det finns inga platser där man kan äta något, men man kan få sig ett gott mål mat i närheten av stationen. Efter att ha lämnat stationen tar man Via Roma. På sidogatorna till vänster hittar man hotell och restauranger där man kan provsmaka det lokala köket. 

Butiker

Det finns inget stort utbud av affärer. Stationen har bara en tobaksaffär där man kan köpa tobaksprodukter, lotter, tidningar, magasin och böcker. Det finns ett flertal butiker på Via Roma precis utanför stationen.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Your Rent