Biluthyrning Cagliari Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cagliari Järnvägsstation på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Cagliari Järnvägsstation.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cagliari Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Sardinien
 4. Biluthyrning Cagliari
 5. Cagliari Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Cagliari Järnvägsstation

Allmän information

Cagliari järnvägsstation är belägen på Piazza Matteotti och uppfördes 1879. Den ligger i närheten av hamnen och centrum i huvudstaden på den italienska ön Sardinien. Staden är ett populärt stopp för många kryssningsfartyg som lägger till i staden. Endast fem kilometer från stationen ligger Poetto strand som sträcker sig 1,3 mil längsmed kusten och är berömd för sin vackra vita färg. 

Transporrmedel

Omkring 30 busslinjer som drivs av CTM och tar besökarna till olika platser i staden och förorterna stannar framför stationen. Det finns ett företag som hyr ut cyklar på parkeringsplatsen. Om man föredrar att hyra bil i Cagliari, så finns det flera olika biluthyrningsföretag ett stenkast från stationen. Att hyra bil rekommenderas varmt om man vill utforska Sardinien. 

Service

Stationen har biljettkontor och biljettmaskiner. 

Restauranger

Det finns inga platser där man kan äta något, men man kan få sig ett gott mål mat i närheten av stationen. Efter att ha lämnat stationen tar man Via Roma. På sidogatorna till vänster hittar man hotell och restauranger där man kan provsmaka det lokala köket. 

Butiker

Det finns inget stort utbud av affärer. Stationen har bara en tobaksaffär där man kan köpa tobaksprodukter, lotter, tidningar, magasin och böcker. Det finns ett flertal butiker på Via Roma precis utanför stationen.

Användbara länkar

Andra biluthyrningsplatser i Cagliari

Utöver Cagliari Järnvägsstation i Cagliari jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Cagliari: