• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Cagliari Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cagliari Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cagliari Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Cagliari Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cagliari Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Cagliari Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Cagliari Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Moventur

  8.5 (15)
  Från SEK 190 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 171 / dag
 • Sicily by Car

  8.1 (2996)
  Från SEK 124 / dag
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 420 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  8 (1578)
  Från SEK 203 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 234 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.5 (4405)
  Från SEK 195 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2945)
  Från SEK 212 / dag
 • Avis

  7.5 (5289)
  Från SEK 231 / dag
 • Target Rent

  7.5 (29)
  Från SEK 128 / dag
 • Budget

  7.4 (8909)
  Från SEK 190 / dag
 • Europcar

  7.4 (7221)
  Från SEK 348 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1691)
  Från SEK 223 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 109 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 142 / dag
 • Leasys

  7.4 (900)
  Från SEK 137 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3783)
  Från SEK 230 / dag
 • Hertz

  7.2 (6087)
  Från SEK 269 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 1 015 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Från SEK 244 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  7 (1576)
  Från SEK 234 / dag
 • Noleggiare

  6.9 (317)
  Från SEK 211 / dag
 • B-Rent

  6.7 (210)
  Från SEK 98 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.2 (5037)
  Från SEK 113 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Cagliari Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Cagliari Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cagliari Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cagliari Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cagliari Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cagliari Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Cagliari Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cagliari Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Cagliari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Cagliari Airport

Andra uthyrningsställen i Cagliari

Utöver Cagliari Airport i Cagliari jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Cagliari:

Platsinformation för Cagliari Airport

Cagliari flygplats i ett nötskal

Cagliari Elmas flygplats är belägen sex kilometer från Cagliaris centrum. Det är den viktigaste flygplatsen på den italienska ön Sardinien och den hanterar årligen 2,5 miljoner besökare. Flygplatsen kallas i allmänhet för Maria Memeli. Den moderna terminalen har tre våningar.

Det finns ingen direkt tågförbindelse mellan flygplatsen och Cagliari. Emellertid finns det en bra bussförbindelse till Cagliaris järnvägsstation och bussterminal. Dessutom är flygplatsen enkelt att nå med bil. Det finns logi ett fåtal kilometer från Cagliari flygplats.

Det finns ett fåtal butiker, restauranger och (snack) barer på flygplatsen. Det finns ett businesscentrum med omfattande faciliteter som ligger på andra våningen. Det har sex kontor och ett mötesrum. Även VIP-loungerna är utrustade med all sorts modern lyx och bekvämligheter, inklusive en wi-fi anslutning. Cagliari flygplats har även en bank, ett växelkontor, en hjälpstation och en bankomat.

Inom flygindustrin anges Cagliari flygplats med förkortningarna CAG (IATA flygplatskod) och LIEE (ICAO flygplatskod).

Länk till Cagliari flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Moventur
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • Sicily by Car
 • Sixt
 • National Car Rental
 • LocautoRent
 • Goldcar Key'n Go
 • Your Rent
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Target Rent
 • Budget
 • Europcar
 • Enterprise
 • Ecovia Rent
 • Drivalia
 • Leasys
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • JoyRent
 • Green Motion
 • Optimo Rent
 • Thrifty
 • SurPrice car rentals
 • Maggiore
 • Noleggiare
 • B-Rent
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental