• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Alghero

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alghero på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alghero

EasyTerra Biluthyrning Alghero är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Alghero

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Alghero

Biluthyrningserbjudanden i Alghero

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Alghero.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Alghero

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Alghero med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Moventur

  8 (14)
  Från SEK 142 / dag
 • National Car Rental

  8 (381)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (7820)
  Från SEK 159 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2942)
  Från SEK 154 / dag
 • Sicily by Car

  7.6 (2991)
  Från SEK 108 / dag
 • Hertz

  7.6 (6081)
  Från SEK 163 / dag
 • Noleggiare

  7.6 (316)
  Från SEK 148 / dag
 • Leasys

  7.6 (900)
  Från SEK 335 / dag
 • Sixt

  7.5 (2871)
  Från SEK 184 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3776)
  Från SEK 153 / dag
 • LocautoRent

  7.5 (1578)
  Från SEK 178 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 184 / dag
 • Budget

  7.4 (8901)
  Från SEK 165 / dag
 • Avis

  7.4 (5284)
  Från SEK 188 / dag
 • Europcar

  7.4 (7216)
  Från SEK 162 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1576)
  Från SEK 207 / dag
 • Drivalia

  7.4 (196)
  Från SEK 123 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 270 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1693)
  Från SEK 108 / dag
 • Ecovia Rent

  7 (282)
  Från SEK 93 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  6.4 (4771)
  Från SEK 149 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Alghero?

Alghero – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Alghero), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Alghero) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Alghero). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Alghero) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Alghero), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Alghero), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Alghero) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Alghero) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Alghero) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Alghero) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Alghero) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Alghero) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Alghero) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Alghero - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Alghero) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Alghero

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Alghero, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Alghero

EasyTerra Biluthyrning Alghero jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Alghero

Inledning

Den pittoreska staden Alghero på Sardinien har varit ett turistmål under en lång tid. Förut var det huvudsakligen rika människor som tillbringade semestern här, men nuförtiden lockar Alghero en blandad publik. Här kan man upptäcka det gemytliga livet i den gamla befästa hamnstaden med kurviga gator och gränder, mysiga barer och utmärkta restauranger där skaldjursrätter dominerar menyn. Här och var kan man höra katalanska talas, eftersom spanjorerna styrde över Alghero under en tid. Influenserna hittas inte bara i språket, utan även i arkitekturen och det lokala köket. I närheten av Alghero finns det vackra sandstränder. De är väldigt fullpackade nära staden, men ju längre norrut man kör med sin hyrbil, desto lugnare blir stränderna.  

Befolkning

Staden har 45 000 invånare.

Geografiskt läge

Alghero är beläget i nordväst på den italienska ön Sardinien. Två mil nordost om Alghero ligger den större staden Sassari.

Ekonomi

Tidigare var fiske stadens viktigaste inkomstkälla, men idag har turismen överträffat denna sektor med råge. Söder om fiskehamnen har en stor småbåtshamn byggts, där hundratals yachter ligger förtöjda under sommarmånaderna. Algheros inland har några vingårdar. 

Flygplatser

Alghero flygplats är belägen 1,2 mil norr om Alghero och är enkel att nå med hyrbil via SP44. Från Sassari är det en bilresa på 2,5 mil till flygplatsen: man tar SS291 till korsningen ‘Strada dei Due Mari’. Där tar man vänster i riktning mot Alghero. Utfarten till flygplatsen är tydligt angiven på alla vägar.

Kollektivtrafik

I Algheros stadskärna finns det fyra busslinjer. Det finns även en särskild röd buss (Trottolo) mellan hamnen och Capo Caccia; man kan gå av var som helst på vägen. Dessutom finns det ett flertal förbindelser till andra platser på Sardinien.

Trafik och parkering

En del av Algheros centrum är ett område för fotgängare. Även utanför denna zon är gatorna smala. Dessutom finns det många gator med enkelriktad trafik, vilket gör att det är svårt att hitta rätt väg med bil.

För att utforska resten av Sardinien, så är en hyrbil det idealiska transportmedlet. Sardinien är den enda italienska region som inte har motorvägar. Emellertid är vägarna utmärkta. De ansluter alla större städer. Mindre vägar är ofta smala och kurviga. Här bör man köra försiktigt och lugnt. Om man kör med hyrbilen i de inre delarna av ön så bör man vara uppmärksam på att dessa vägar kan vara oasfalterade. Därför bör man vara beredd på lös vägbeläggning.

Hotell

Alghero har ett stort utbud av hotell och andra sorters logi. De flesta hotell ligger precis utanför stadens historiska centrum eller vid stranden på stadens norra sida. För övrigt är många hotell stängda på vintern. Alghero är et populärt semestermål; därför rekommenderar vi att man bokar logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Alghero, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Moventur
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Hertz
 • Noleggiare
 • Leasys
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • LocautoRent
 • Enterprise
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Maggiore
 • Drivalia
 • Target Rent
 • Optimo Rent
 • Green Motion
 • Ecovia Rent
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Alghero