• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Ankara

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ankara på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ankara

EasyTerra Biluthyrning Ankara är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Ankara

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ankara.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Ankara

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ankara med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Från SEK 273 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 520 / dag
 • Budget

  7.3 (9008)
  Från SEK 523 / dag
 • Europcar

  7.3 (7334)
  Från SEK 472 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1711)
  Från SEK 356 / dag
 • Alamo

  7 (7915)
  Från SEK 452 / dag
 • Garenta

  Inga omdömen
  Från SEK 305 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5111)
  Från SEK 327 / dag
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent Go

  Inga omdömen
  Från SEK 477 / dag
 • Carwiz rent a car

  7 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Circular car hire

  5.1 (8)
  Från SEK 290 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.2 (2937)
  Från SEK 360 / dag
 • Hertz

  7.4 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5354)
  Från SEK 597 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ankara?

Ankara – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ankara), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ankara) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ankara). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ankara) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ankara), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ankara), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ankara) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ankara) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ankara) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ankara) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ankara) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ankara) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ankara - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Ankara) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ankara

Om du letar efter en hyrbil i Turkiet, men i en annan stad än Ankara, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Turkiet-sidan, där du kan välja i vilken stad i Turkiet du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ankara

EasyTerra Biluthyrning Ankara jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Çankaya, Tunus Cd, 79-2

Platsinformation för Ankara

Inledning

Ankara är huvudstaden i Turkiet. Det är emellertid Istanbul som är den största staden i landet. I staden kan man hitta många lämningar efter den grekiska, romerska och bysantinska tiden. Ankara har även ett trevligt gammalt centrum och många intressanta museer.

Befolkning

Staden har över fyra miljoner invånare.

Geografiskt läge

Ankara ligger centralt i Turkiet på den anatoliska högplatån, omkring 35 mil sydöster om Istanbul. Den äldsta delen av staden byggdes på den vänstra stranden av Ankara Çayı. Under de senaste åren har staden växt enormt. För hundra år sedan, innan dess att Atatürk utsåg Ankara till huvudstad, hade staden bara några tio tusen invånare. Nu bor mer än fyra miljoner människor där. Så förorterna är vidsträckta.

Ekonomi

Istanbul är Turkiets ekonomiska hjärta. Ankara är huvudsakligen beroende av sin status som huvudstad. Därför spelar kommunfullmäktige en viktig roll, liksom utbildning. Staden fungerar även som handelscentrum för produkter från jordbruksregionen som omger Ankara.

Flygplatser

Esenboğa internationella flygplats är belägen 2,8 mil nordöster om staden. Den nyligen totalrenoverade flygplatsen är enkel att nå med hyrbil från ringvägen runt Ankara (O-20). Avfarten till flygplatsen (via D-140) är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Ankara har ett bra offentligt transportsystem. Bussarna går mycket ofta. De är emellertid ofta fullpackade under rusningstiden. Detta gäller även för tunnelbanan. Turkiets huvudstad har två tunnelbanelinjer som möts på stationen Kızılay.

Trafik och parkering

Särskilt i den gamla stadskärnan där det finns många enkelriktade gator kan det vara svårt att hitta rätt. Att hitta en parkeringsplats på gatan kan också vara svårt. Lyckligtvis finns det flera olika parkeringsgarage (Otoparkı) i stadens centrum där man kan parkera hyrbilen säkert och för ett rimligt pris.

Hotell

Ankara har ett bra utbud av logi. De flesta av de billiga pensionaten finns i distriktet Ulus, i den gamla stadskärnan. Ankara är inte en turistmagnet på samma sätt som Istanbul. I allmänhet behöver man därför inte boka sitt hotellrum lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Ankara rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Turkish lira
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Turkish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Enterprise
 • Budget
 • Europcar
 • Green Motion
 • Alamo
 • Garenta
 • Goldcar
 • InterRent
 • Rent Go
 • Carwiz rent a car
 • Circular car hire
 • SurPrice car rentals
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Turkiet
 3. Biluthyrning Ankara