• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Amsterdam

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amsterdam på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amsterdam

EasyTerra Biluthyrning Amsterdam är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Amsterdam

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Amsterdam

Biluthyrningserbjudanden i Amsterdam

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Amsterdam.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Amsterdam

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Amsterdam med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7906)
  Från SEK 316 / dag
 • Europcar

  8.5 (7319)
  Från SEK 264 / dag
 • Hertz

  8.4 (6161)
  Från SEK 277 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4885)
  Från SEK 282 / dag
 • Budget

  8.2 (8999)
  Från SEK 254 / dag
 • Avis

  8.1 (5348)
  Från SEK 254 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2991)
  Från SEK 255 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 308 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1707)
  Från SEK 342 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2928)
  Från SEK 380 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1708)
  Från SEK 291 / dag
 • Goldcar

  7.4 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Advantage Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Amsterdam?

Amsterdam – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Amsterdam), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Amsterdam) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Amsterdam). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Amsterdam) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Amsterdam), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Amsterdam), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Amsterdam) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Amsterdam) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Amsterdam

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Amsterdam, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Amsterdam

EasyTerra Biluthyrning Amsterdam jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Aaron Coplandstraat 6
Anderiesenstraat 26-28
Bolstoen 1
Burgemeester Stramanweg 110
Europaboulevard 10
Europaboulevard 2
H.J.E. Wenckebachweg 59
Hoogoorddreef 90
Isolatorweg 31
Joop Geesinkweg 125
La Guardiaweg 51
Nassaukade 345-346
Nassaukade 380
Overtoom 197
Overtoom 333
Polderweg 96
Radarweg 8
Schepenbergweg 3-5
Schipholweg 181

Platsinformation för Amsterdam

Inledning

Amsterdam är Nederländernas huvustad och kallas även "Nordeuropas Venedig". Dess kanaler är världsberömda och bara i stadens centrum finns över 290 broar. Amsterdam är Nederländernas kulturella hjärta med berömda museer, nationella teaterkompanier och landets enda opera.

Befolkning

Amsterdam har 750 000 invånare vilket gör staden till Nederländernas största. Invånarna i Amsterdam är kända för att vara toleranta och självsäkra, samt för att ha hjärtat på rätt ställe.

Geografiskt läge

Amsterdam har sitt ursprung vid floden Amstels mynning i Het IJ. Det är också därifrån den har fått sitt namn (Amstelredamme, eller 'Damm i Amsteln'). Staden ligger i landets västra del. Avståndet till Utrecht är 4 mil, till Haag 5,5 mil och till Rotterdam 7,5 mil.

Ekonomi

Den viktigaste sektorn i Amsterdams ekonomi är servicesektorn. Staden är landets finansiella centrum. Flygplatsen Amsterdam Schiphol har också stor betydelse för stadens ekonomi. Dessutom har staden en blomstrande hamn, även om dess betydelse bleknar vid sidan om Rotterdam.
Amsterdam lockar många turister, som njuter av stadens centrum och dess kanaler, de många museerna och de avslappnade atmosfären. Britterna är den största gruppen utländska turister. Därefter kommer amerikanarna och tyskarna. Holländarna själva gillar också att tillbringa en eller flera dagar i Amsterdam.

Flygplatser

Sydväst om staden ligger Schiphol, vars officiella namn är Amsterdams flygplats, en av de största flygplatserna i Europa, med direktförbindelser till alla kontinenter. Budgetflygbolag använder Eindhovens flygplats och Rotterdams flygplats.

Kollektivtrafik

Det finn ett sofistikerat spårvägs- och bussnät. Amsterdam har också en tunnelbana, men den har bara begränsad betydelse för stadens turister. Tunnelbanan förbinder framförallt staden med förortsområdet "Zuid-Oost". Just nu håller man på att bygga en tredje tunnelbanelinje. Den förväntas vara klar 2012.
All kollektivtransport (även tåg innanför stadens gränser) är tillgänglig med ett så kallat "strippenkaart". Staden är indelad i olika zoner. Ju fler zoner man rör sig i, desto fler strips måste man stämpla. Stadens centrum utgör en enda zon.

Trafik och parkering

Amsterdams centrum har inga breda boulevarder. Trafiken måste röra sig genom relativt smala gator och över smala kanaler, vilket ofta leder till trafikkaos. På grund av denna anledning använder invånarna i Amsterdam ofta allmän transport eller cykel. 

Att hitta parkeringsplats i Amsterdam är inte lätt. Det är också dyrt och om du glömmer att lägga pengar på parkeringsautomaten kommer din bil helt enkel att bogseras iväg. Det är bättre att du parkerar din hyrbil på en av parkeringsplatserna runtomkring stadens centrum och fortsätter till fots eller med spårvagn. Dynamiska skyltar över hela staden anger vilka parkeringar som fortfarande har lediga platser.

Det finns några infartsparkeringar (P+R) i utkanten av staden (tågstationen Sloterdijk, Amsterdam Arena, Zeeburg). När du parkerar får du en gratis kollektivtrafiksbiljett.

Hotell

Det är nödvändigt att boka hotellrum i Amsterdam i förväg, särskilt under högsäsongen (från våren till hösten). Det finns många hotell utanför staden också. Eftersom stadens centrum inte är så stort så är det inget problem att bo på dessa hotell. Några hotell kan vara fullbokade på grund av stora utställningar eller konferenser, särskilt de som ligger nära RAI i södra delen av staden.

Externa källor

För mer information om Amsterdam rekommenderar vi Google och följande källor.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Green Motion
 • Goldcar
 • National Car Rental
 • Advantage Rent a Car
 • addCarRental
 • Your Rent
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Amsterdam