• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Utrecht

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Utrecht på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Utrecht

EasyTerra Biluthyrning Utrecht är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Utrecht

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Utrecht med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.7 (7040)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.7 (9813)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (5623)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.5 (3465)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (8324)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.3 (16)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Utrecht

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Utrecht, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Utrecht

EasyTerra Biluthyrning Utrecht jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Amsterdamsestraatweg 656
Croeselaan 122
Eendrachtlaan 300
Hoog Catharijnepassage 5b
Krommewetering 111
Martin Ovenweg 16
Proostwetering 111
Proostwetering 27 G

Platsinformation för Utrecht

Inledning

Utrecht är en av de äldsta städerna i Nederländerna. Den grundades som en romersk militärförläggning vid floden Rhen, som på den tiden låg längre norrut. Namnet kommer från orden vadställe (Trecht) och biflod (Uut). Staden har ett vackert historiskt centrum. En del av det revs till mångas förfäran ner för att bygga Hoog-Catharijnes shoppingcenter.

Befolkning

Staden har över 280 000 invånare, vilket gör den till den fjärde största staden i Nederländerna. Man uppskattar att staden kommer att ha 340 000 invånare 2025, huvudsakligen på grund av att man bygger satellitstäder väster om Utrecht.

Geografiskt läge

Utrecht är beläget mitt i Nederländerna, vid en knutpunkt för motorvägar, vattenvägar och järnvägar. Den tillhör regionen Randstad, ett storstadsområde som också omfattar Amsterdam, Haag och Rotterdam. Staden är belägen 4,5 mil från Amsterdam, 6,5 mil från Rotterdam, 7,5 mil från Haag och 9 mil från Eindhoven. Mediastaden Hilversum är belägen 3 mil norr om Utrecht.

Ekonomi

Servicesektorn utgör ekonomins grund. I Jaarbeurs mässhallar organiseras många konferenser, utställningar och evenemang som lockar miljontals besökare varje år. Staden är också ett centrum för informations- och kommunikationsteknologi. Dessutom finns det finansiella institutioner och staden har landets största universitet, samt andra institutioner för högre utbildning. Stadens historiska centrum lockar många besökare som kommer till staden över en dag. Dagens bokstavliga höjdpunkt är Dom-tornet.

Flygplatser

Staden har ingen flygplats, men ligger inte långt från Schiphol flygplats. Små flygplan kan landa på gräsplanen som tillhör Hilversums flygfält, norr om staden. Flygfältet används främst i fritidssyfte.

Kollektivtrafik

Utrecht har ett vidsträckt bussnät. Det finns också två snabbspårvagnslinjer, som framför allt används som förbindelser till IJsselstein och Nieuwegein. Om man vill använda kollektivtrafiksystemet kan man köpa stripkort på många olika ställen. Staden ligger vid en järnvägsknutpunkt. Det går tåg till alla stora städer i Nederländerna.

Trafik och parkering

Utrecht omges av motorvägar. Från dessa går det stora vägar till stadens centrum, vilket gör Utrecht till en mycket tillgänglig stad, förutom under morgonen och kvällens rusningstimme och då Jaarbeurs konferenscentrum arrangerar stora evenemang. Att köra bil i centrum kan vara svårt: det finns många enkelriktade gator och några är bara tillgängliga för kollektivtrafik.

Att hitta en plats på gatan för att parkera bilen kan vara svårt. Å andra sidan har Utrecht många (stora) parkeringsplatser i stadens centrum. Tänk på att dessa kan vara fullsatta om det är en utställning eller evenemang i Jaarbeurs. Det finns ett dynamiskt system med information om parkeringsplatserna. Öster om staden nära FC Utrechts fotbollsstadium kan du parkera gratis (förutom under matcher). Söder om staden finns Westravens infartsparkering, där du kan parkera för € 6 om dagen, vilket inkluderar en biljett till snabbspårvagn som går till stadens centrum.

Hotell

I och runtomkring Utrecht finns det många hotell, men på grund av de många konferenserna, utställningarna och så vidare kan de vara fullbokade. Om man vill vara säker på att få ett hotellrum i centrum bör man boka i förväg. Utrecht har ett femstjärnigt hotell: Grand Hotel Karel V i stadens centrum.

Externa källor

För mer information om Utrecht rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Utrecht