• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Amsterdam Schiphol Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amsterdam Schiphol Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amsterdam Schiphol Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Amsterdam Schiphol Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Amsterdam Schiphol Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Amsterdam Schiphol Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Amsterdam Schiphol Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7920)
  Från SEK 346 / dag
 • Europcar

  8.4 (7341)
  Från SEK 273 / dag
 • Hertz

  8.2 (6177)
  Från SEK 278 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2997)
  Från SEK 265 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4903)
  Från SEK 278 / dag
 • Avis

  8.2 (5359)
  Från SEK 257 / dag
 • Budget

  8.1 (9014)
  Från SEK 255 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Från SEK 423 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Från SEK 352 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2941)
  Från SEK 445 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1717)
  Från SEK 292 / dag
 • Goldcar

  7.4 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Advantage Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Amsterdam Schiphol Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Amsterdam Schiphol Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Amsterdam Schiphol Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Amsterdam Schiphol Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Amsterdam Schiphol Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Amsterdam Schiphol Airport

Andra uthyrningsställen i Amsterdam

Utöver Amsterdam Schiphol Airport i Amsterdam jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Amsterdam:

Platsinformation för Amsterdam Schiphol Airport

Amsterdams flygplats i ett nötskal

Amsterdams flygplats Schiphol är belägen 1,5 mil sydväst om den holländska huvudstaden Amsterdam. Den ligger i Haarlemmermeerpolder. När det gäller antalet passagerare är det Europas fjärde största flygplats (efter London Heathrow, Paris Charles de Gaulle och Frankfurt). 2004 tog flygplatsen emot 42,5 miljoner passagerare. Flygplatsen har vid flera tillfällen utnämnts till "världens bästa flygplats".

Flygplatsen ligger nära motorvägen, det är därför den är så lätt att nå med bil. Den kan också nås med tåg och buss. I terminalbyggnaden finns ett hotell där du kan se hur långt från Schiphol hotellen har flyttats och där du kan boka rum direkt.

Amsterdams flygplats har ett stort utbud av barer, restauranger och affärer. Det finns ett stort antal faciliteter om man vill organisera konferenser, hyra mötesrum och använda modern kommunikationsutrustning. Dessutom har flygplatsen ett stort antal faciliteter för passagerarna, vilket inkluderar själbetjänings check-in, gratis bagagevagnar, ett stort utbud av olika banker och växelkontor, duschmöjligheter (som man betalar för), trådlöst internet, casino, en förgrening av Rijksmuseum, och så vidare.

Inom flygindustrin anges Amsterdams flygplats med förkortningarna AMS (IATA flygplatskod) och AHAM (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Amsterdams flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Flizzr
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Green Motion
 • Goldcar
 • National Car Rental
 • Advantage Rent a Car
 • addCarRental
 • Your Rent
 • CITROEN