Biluthyrning Amsterdam Schiphol Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amsterdam Schiphol Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amsterdam Schiphol Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Nederländerna
  3. Biluthyrning Amsterdam
  4. Amsterdam Schiphol Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Amsterdam Schiphol Airport

Amsterdams flygplats i ett nötskal

Amsterdams flygplats Schiphol är belägen 1,5 mil sydväst om den holländska huvudstaden Amsterdam. Den ligger i Haarlemmermeerpolder. När det gäller antalet passagerare är det Europas fjärde största flygplats (efter London Heathrow, Paris Charles de Gaulle och Frankfurt). 2004 tog flygplatsen emot 42,5 miljoner passagerare. Flygplatsen har vid flera tillfällen utnämnts till "världens bästa flygplats".

Flygplatsen ligger nära motorvägen, det är därför den är så lätt att nå med bil. Den kan också nås med tåg och buss. I terminalbyggnaden finns ett hotell där du kan se hur långt från Schiphol hotellen har flyttats och där du kan boka rum direkt.

Amsterdams flygplats har ett stort utbud av barer, restauranger och affärer. Det finns ett stort antal faciliteter om man vill organisera konferenser, hyra mötesrum och använda modern kommunikationsutrustning. Dessutom har flygplatsen ett stort antal faciliteter för passagerarna, vilket inkluderar själbetjänings check-in, gratis bagagevagnar, ett stort utbud av olika banker och växelkontor, duschmöjligheter (som man betalar för), trådlöst internet, casino, en förgrening av Rijksmuseum, och så vidare.

Inom flygindustrin anges Amsterdams flygplats med förkortningarna AMS (IATA flygplatskod) och AHAM (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Amsterdams flygplats

Andra biluthyrningsplatser i Amsterdam

Utöver Amsterdam Schiphol Airport i Amsterdam jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Amsterdam: