Biluthyrning Frankfurt Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Frankfurt Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Frankfurt Airport.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Frankfurt Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Tyskland
  3. Biluthyrning Frankfurt
  4. Frankfurt Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Frankfurt Airport

Frankfurts flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i Frankfurt, Frankfurts flygplats, eller Frankfurt Rhein huvudflygplats, är den största i Tyskland. Det är en viktig europeisk 'huvudflygplats' som tog emot 52 miljoner passagerare 2005, vilket gör det till den tredje mest trafikerade flygplatsen i Europa, efter London-Heathrow och Paris-Charles de Gaulle. Det finns planer på att bygga ut flygplatsen med en fjärde landningsbana, men man har skjutit upp det avgörande beslutet vid flera tillfällen.

Det finns två terminaler och en tredje håller på att byggas. Förbindelsen mellan terminalerna upprätthålls genom den så kallade Skyline, ett obemannat automatiskt tåg. Det finns två tågstationer, en underjordisk och en ovanför ytan. Flygplatsen ligger 1,2 mil sydväst om staden och är väldigt enkel att nå med bil och buss.

Det finns hotell på flygplatsen. Det finns också ett stort antal hotell i staden som har flygbussförbindelse till flygplatsen. I båda terminalerna finns många affärer (snack) barer, kaféer och restauranger. Faciliteter för affärsmän finns tillgängliga i Frankfurt flygplatscentrum, mittemot Terminal 1. Där har många flygbolag sina egna vänthallar. Dessutom erbjuder flygplatsen följande bekvämligheter: banker, växelkontor och bankomater. Det finns också ett fullt utrustat postkontor. Dessutom finns lekrum för barn, bebisrum och telefoner som man kan betala med kreditkort. I båda terminalerna finns trådlös internet tillgänglig.

Inom flygplansindustrin anges Frankfurts flygplats med förkortningarna FRA (IATA flygplatskod) och EDDF (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella flygplatsen Frankfurts flygplats.