• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Frankfurt

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Frankfurt på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Frankfurt

EasyTerra Biluthyrning Frankfurt är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Frankfurt

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Frankfurt

Biluthyrningserbjudanden i Frankfurt

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Frankfurt.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Frankfurt

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Frankfurt med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 296 / dag
 • Alamo

  8.4 (7920)
  Från SEK 297 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.3 (2997)
  Från SEK 355 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3864)
  Från SEK 355 / dag
 • Hertz

  8.1 (6177)
  Från SEK 370 / dag
 • Europcar

  8 (7341)
  Från SEK 298 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Från SEK 437 / dag
 • Flizzr

  7.7 (271)
  Från SEK 403 / dag
 • Budget

  7.7 (9014)
  Från SEK 371 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1712)
  Från SEK 350 / dag
 • Buchbinder

  7.5 (501)
  Från SEK 395 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5359)
  Från SEK 432 / dag
 • Thrifty

  7 (4903)
  Från SEK 329 / dag
 • Sixt

  6.6 (2941)
  Från SEK 401 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 228 / dag
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Frankfurt?

Frankfurt – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Frankfurt), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Frankfurt) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Frankfurt). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Frankfurt) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Frankfurt), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Frankfurt), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Frankfurt) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Frankfurt) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Frankfurt) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Frankfurt) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Frankfurt) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Frankfurt) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Frankfurt) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Frankfurt) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Frankfurt - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Frankfurt) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Frankfurt

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Frankfurt, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Frankfurt

EasyTerra Biluthyrning Frankfurt jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Camberger Straße 21
Carl-Benz-Straße 5
Europa-Allee 6
Ferdinand-Happ-Straße 3-5
Gotenstraße 97
Hanauer Landstraße 334
Hanauer Landstraße 340
Hanauer Landstraße 344-346
Hanauer Landstraße 575
Homburger Landstraße 4
Kleiner Kornweg 2-4
Konrad-Adenauer-Straße 5-7
Ludwig-Landmann-Straße 399
Mailänder Str. 1
Mainzer Landstraße 292
Mainzer Landstraße 351-353
Schmidtstraße 39
Schulstraße 7
Stiftstraße 9-17
Zehmepl. 11A, 15230 Frankfurt (Oder), Germany
Zeil 5 (Eingang Lange Str.)

Platsinformation för Frankfurt

Inledning

Frankfurt ligger på floden Mains båda flodstränder. Staden är Tysklands och Kontinentaleuropas ekonomiska hjärta. De strålande skyskraporna som dominerar stadens centrum påminner besökaren om Manhattan i New York. Därför kallas Frankfurt även för ‘Mainhattan’. Staden är en viktig knutpunkt både för väg- och järnvägstransport, såväl som för flygtrafik. 

Tyskar kallar vanligtvis staden vid dess fullständiga namn Frankfurt am Main, för att skilja den från den mindre Frankfurt an der Oder i den tyska staten Brandenburg.

Befolkning

Staden har över 650 000 invånare. Hela 20 % kommer från andra länder. Det är allt från bankdirektörer till arbetskraftsinvandring. Anmärkningsvärt nog har invånarantalet varit detsamma sedan på 60-talet. 

Geografiskt läge

Frankfurt är centralt beläget i Tyskland på floden Mains båda stränder (floden mynnar ut i Rhen, 3,5 mil väster om staden). Nordost om staden ligger den låga bergskedjan Taunus.

Ekonomi

Den viktigaste näringen i Frankfurts ekonomi är finanssektorn. Det europeiska fastlandets största börsmarknad ligger i staden. Den Europeiska Centralbanken, den Tyska Federalbanken och tysklands största bankkorporationer har sina huvudsäten i Frankfurt. Dessutom är staden ett viktigt centrum för kongresser och mässor, som till exempel Internationale Automobil-Ausstellung (världens största bilutställning) och Frankfurter Buchmesse (världens största bokmässa).

Frankfurt är en av de europeiska städer som har högst inkomst per capita.

Flygplats

Den internationella Frankfurt Rhein Main flygplats ligger 1,2 mil utanför staden. Med sina nästan 55 miljoner passagerare om året är den Europas tredje största flygplats. 

Lågprisflygbolag flyger till Frankfurt Hahn flygplats. Namnet är något missledande eftersom flygplatsen ligger 1,2 mil väster om staden.

Kollektivtrafik

Frankfurt har ett utmärkt kollektivtrafiknätverk. Det finns sju tunnelbanelinjer (U-Bahn), nio spårvagnslinjer och 42 busslinjer. På fredagar och lördagar finns särskilda nattbussar.  

S-Bahn (ett tågsystem som inkluderar förorterna) kan man ta till destinationer utanför Frankfurt. Detta tågnät har bra förbindelser med hela Rhen-Mainområdet.

Trafik och parkering

Liksom i några andra tyska städer är Frankfurts centrum en så kallad ‘Umweltzone’ (en zon med begränsade utsläpp). Endast bilar med ett speciellt klistermärke på vindrutan får lov att köra i denna zon. Kraven på de billar som är tillåtna i denna zon kommer att höjas under de närmaste åren. 

Det är inte svårt att hitta parkeringsplats i Frankfurt, förutom under internationella utställningar. Staden har ett dynamiskt parkeringssystem som leder bilförarna till lediga parkeringsplatser i något av de 19 olika parkeringshusen.

Vid stadens utkant finns åtskilliga pendelparkeringar, där man kan lämna bilen för att fortsätta med kollektivtrafik till stadens centrum.

Hotell

Frankfurt har ett brett utbud av hotell i alla prisklasser. Var uppmärksam på att det kan vara svårt att hitta logi när det organiseras mässor och konserter i staden. Då höjer även de enklare hotellen sina priser.

Externa källor

För mer information om Frankfurt rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Budget
 • Enterprise
 • Buchbinder
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • InterRent
 • Avis
 • Thrifty
 • Sixt
 • WHEEGO
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Global Rent a Car
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Frankfurt