Biluthyrning Frankfurt-Hahn Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Frankfurt-Hahn Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Frankfurt-Hahn Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Tyskland
  3. Biluthyrning Frankfurt
  4. Frankfurt-Hahn Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Frankfurt-Hahn Airport

Frankfurt Hahn flygplats i ett nötskal

Frankfurt Hahn flygplats är belägen 12 mil från Frankfurt i det tyska förbundslandet Rheinland-Pfalz. Det är en av Tysklands största flygplatser. Frankfurt Hahn tar årligen emot mer än fyra miljoner passagerare. Flygplatsen av de allierade efter Andra världskriget i kommunen Hahn, därav namnet.

Det finns ingen järnvägsförbindelse från flygplatsen till Frankfurt. Flygplatsen är enkel att nå med buss och bil. Det finns bussar som går regelbundet till flera olika platser i Tyskland. Det finns inget hotell på flygplatsen, men det finns några i närheten.

Det finns butiker och restauranger, trådlöst internet, två bankomater och två banker där man kan växla pengar. Dessutom erbjuder Frankfurt Hahn flera möjligheter till avkoppling. Det finns en passage med butiker i byggnaden, samt en gokartbana och en 9-hålig golfbana i närheten.

Inom flygindustrin anges Frankfurt Hahn flygplats med förkortningarna HHN (IATA flygplatskod) och EDFH (ICAO flygplatskod).

Länk till Frankfurt Hahn flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Frankfurt

Utöver Frankfurt-Hahn Airport i Frankfurt jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Frankfurt: