Biluthyrning Frankfurt Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Frankfurt Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Frankfurt Järnvägsstation

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Tyskland
  3. Biluthyrning Frankfurt
  4. Frankfurt Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Frankfurt Järnvägsstation

Allmän information

Frankfurt am Main Hauptbahnhof är centralstationen i den tyska staden Frankfurt. Det är Tysklands mest trafikerade station, efter Berlin, och en av de mest besökta stationerna i Europa. Den vackra byggnaden som uppfördes 1888 är belägen i centrum av Frankfurt.

Transportmedel

Om du inte fortsätter din resa men vill utforska Frankfurt så finns det taxibilar utanför stationen. Du behöver inte boka. Stadsbussar som går genom hela staden och dess omgivningar hittar du på bussterminalen som ligger på den södra delen av stationen på Mannheimstrasse. Spårvagnar stannar framför huvudutgången. U-bahn och S-bahn avgår från Frankfurt Hauptbahnhof Tief, en tunnelbanestation som ligger under stationen. Du hittar ingången under stationens norra del. Följ skyltarna 101-104. Om du föredrar att hyra bil i Frankfurt, så har du mycket att välja på på stationen. Du hittar biluthyrningsföretagen Advice, Sixt, Europcar och Hertz i Reisezentrum som sköts av Deutsche Bahn (DB).

Service

Det finns bagageskåp både för handbagage och större bagage. Stationen har en informationsdisk och en resebyrå. Det finns alla faciliteter som handikappade kan behöva. Dessutom har den lokala turistbyrån en informationsdisk på stationen. 

Restauranger

Stationen har ett stort utbud av platser där man kan ta något att äta och dricka. För den som gillar kaffe finns det ett Starbucks, men de stora hamburgerkedjorna finns också representerade. Det finns även en sushibar och en tysk bar med traditionell mat och öl. 

Affärer

Frankfurt järnvägsstation är ett bra shoppingställe. Det finns skomakare, en kemtvätt, nöjeslokaler, men även presentaffärer och affärer där man kan köpa tobaksprodukter. 

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Andra biluthyrningsplatser i Frankfurt

Utöver Frankfurt Järnvägsstation i Frankfurt jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Frankfurt: