• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Hilversum

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hilversum på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hilversum

EasyTerra Biluthyrning Hilversum är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Hilversum

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Hilversum med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.5 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.4 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5204)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4099)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (3120)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Hilversum

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Hilversum, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Hilversum

EasyTerra Biluthyrning Hilversum jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Liebergerweg 18
Nieuwe Havenweg 59
Stationsstraat 2 C

Platsinformation för Hilversum

Inledning

Hilversum är en trädgårdsstad med många gröna och vackra villor från början av förra århundradet. Det finns också flera byggnader som har intressant arkitektur, som till exempel stadshuset och den gotiska katedralen Sankt Vitus. Hilversum är framförallt känd för att vara en radio- och tevestad. Alla radio- och tevebolag med riksomfattande sändningar ligger här. Även om dessa företag har sina kontor över hela Hilversum så sänds programmen främst från den stora mediaparken i stadens norra del. Tekniskt sett är Hilversum en by, eftersom den aldrig tilldelats stadsrättigheter.

Befolkning

Anmärkningsvärt nog har befolkningen minskat, från 100 000 invånare 1960 till 80 000 idag. Detta beror på att staden inte har haft någon plats att växa på.

Geografiskt läge

Hilversum är belägen centralt i Gooi-regionen, i sydöstra delen av provinsen Noord-Holland, 3 mil sydost om Amsterdam och 2 mil norr om Utrecht. Staden är omgiven av skog och mossar. I stadens omgivning finns många möjligheter att utöva vattensporter vid Loosdrechtse och Ankeveense plassen.

Ekonomi

Från 1700-talet och framåt utvecklades Hilversum till ett centrum för textilindustri: vävnad och gobelängtillverkande. Allt detta har försvunnit. Radio- och tevebolagen skapar de flesta arbetstillfällena i Hilversum och de är den drivande kraften för dess ekonomi. Att alla teve- och radiobolag med riksomfattande sändningar ligger i Hilversum är en ren slump. 1918 började Nederländernas signaleringsmaskinsbolag som hade sitt säte i staden att göra de första experimentella radiosändningarna, under namnet HilversumsTrådlösa Bolag (Hilversumse Draadloze Omroep eller HDO). När teve- och radiobolagen grundades slog de också sig ner i Hilversum.

Flygplatser

Den statliga flygplatsen Schiphol är lätt att nå via A1 och A9 (omkring 4,5 mil).
Hilversums flygplats är belägen öster om staden och den används framförallt till rekreation: små flygplan, skärmflygning och fallskärmshoppning.

Kollektivtrafik

I Hilversum finns flera olika stadsbussar som alla avgår från gatan framför centralstationen. Stadsbussarna går också ofta till platser i omgivningen som till exempel Bussum. Regionalbussar avgår också från centralstationen till Amsterdam, Utrecht, Amersfoort och Almere.

Hilversum har tre tågstationer: Central, Noord och Sportpark. För de som besöker stadens mediacentrum är Noord en viktig station. Den ligger precis mittemot mediaparken. För några år sedan förlorade stadens centralstation sin intercityförbindelse, vilket betyder att de regionala tågen endast går till Amsterdam, Amersfoort och Utrecht.

Trafik och parkering

Hilversum är belägen vid korsningen mellan motorvägen (Amsterdam-tyska gränsen) och A27 (Almere-Utrecht). Under morgonen och kvällens rusningstid är dessa motorvägar extremt trafikerade. Väster om staden leder N201 till motorvägen A2 (Amsterdam-Maastricht).

Trafiken i själva staden har varit problematisk under flera år. Kommunfullmäktige har genomfört flera åtgärder för att minska trafiken, men det verkar inte tjäna något till. Många gator är enkelriktade. Att de dessutom kan vara krokiga gör att det kan vara svårt att hitta i centrum. Dessutom gör radio- och tevebolagen att det blir mycket trafik, vilket betyder att vägarna ofta är livligt trafikerade.

Det är inte lätt att hitta parkeringsplats i Hilversums centrum. Dessutom är det förbjudet att parkera under- och betala för - mer än en timme. Staden har fem inomhusparkeringar som ofta är fullbelagda. I utkanten av staden (längs ringvägen) finns ett fåtal parkeringsområden. Var parkeringsplatserna finns anges på vägskyltar.

Hotell

Hilversum har ett mediokert utbud av hotell och hotellen är ofta fullbokade. Eftersom det är en mediastad lockar Hilversum många besökare. Därför rekommenderar vi att man bokar hotellrum i förväg. Det finns två fyrstjärniga hotell. I stadens omgivning finns också flera hotell och motell.

Externa källor

För mer information om Hilversum rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Hilversum