• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Maastricht

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Maastricht på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Maastricht

EasyTerra Biluthyrning Maastricht är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Maastricht

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Maastricht

Biluthyrningserbjudanden i Maastricht

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Maastricht.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Maastricht

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Maastricht med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.9 (9604)
  Från SEK 355 / dag
 • Thrifty

  8.7 (5438)
  Från SEK 348 / dag
 • Hertz

  8.5 (6852)
  Från SEK 339 / dag
 • Avis

  8.1 (5940)
  Från SEK 507 / dag
 • Europcar

  8 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.1 (1921)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  6.9 (3316)
  Från SEK 446 / dag
 • Alamo

  9.1 (8619)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.4 (1887)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Maastricht?

Biluthyrningsföretag i och omkring Maastricht

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Maastricht, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Maastricht

EasyTerra Biluthyrning Maastricht jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Fregatweg 70
Parallelweg 38
Sibemaweg 1
Stationsstraat 2, 6221 BP Maastricht, Netherlands

Platsinformation för Maastricht

Inledning

Även om Maastricht är huvudstad i den holländska provinsen Limburg har staden kallats för Nederländernas mest belgiska stad. Staden har en atmosfär av 'savoir vivre' och den är ett populärt helgresmål. Den grundades av romarna vid ett vadställe i floden Meuse. Maastricht har ett vackert historiskt centrum. I mitten av det ligger Vrijthof. När vädret tillåter det är detta torg fyllt av människor.

Befolkning

Maastricht har 120 000 invånare. Medelåldern är ganska hög. En av anledningarna till detta är att äldre människor gärna flyttar till staden. Å andra sidan finns också många studenter på grund av universitetet och den tekniska yrkesskolan. 

Geografiskt läge

Staden ligger i Nederländernas sydöstligaste del, i den södra delen av provinsen Limburg. Den ligger på båda sidorna av floden Meuse, mellan Margraten-högslätten och Haspengouw.

Ekonomi

Stadens ekonomi är allt mindre beroende av industrin (cement, porslin och keramik) och allt mer beroende av kunskap, service, konferenser, utställningar och högre utbildning.
Turism spelar också en viktig roll. Under 2005 stannade 400 000 personer en eller flera nätter i Maastricht. Det finns också folk som besöker Maastricht över en dag. De kommer från andra ställen i Nederländerna, eller från Belgien, eller så besöker de staden under sin semestervistelse i Limburg.

Flygplatser

Åtta kilometer norr om staden, vid motorvägen A2 ligger Maastricht Aachen flygplats. Det finns reguljära flygningar till Amsterdam, Berlin och Bukarest. Dessutom finns det flygningar med lågprisflygbolag till populära semestermål.

Kollektivtrafik

Citybus Maastricht sköter stadens allmänna transport. Hermes och Limex har regelbunden service till olika platser i regionen. Från Maastricht kan man också ta bussen till Belgien, med ett belgiskt bussbolag.

Centralstationen ligger på gångavstånd från centrum. Det finns bra förbindelser med resten av Nederländerna och städer i Belgien. Tågstationen Randwyck är belägen nära MECC konferenscentrum.

Trafik och parkering

A2 motorväg går rakt genom Maastrichts östra förorter. I själva staden är det inte längre en motorväg, utan en livligt trafikerad väg med regelbundna trafikstockningar. 2008 påbörjades ett arbete för att göra om vägen till en underjordisk väg.

I stadens centrum betalar man bara för parkering mellan klockan 8 och 18, samt de kvällar och söndagar som affärerna har öppet (den första söndagen i varje månad). Andra söndagar är parkering gratis. Vid alla infartsvägar finns skyltar som anger vägen till de största parkeringshusen och parkeringsplatserna. Skyltarna anger också hur många platser som är lediga. Under de dagar då trafiken är särskilt livlig (fredagar, lördagar och de söndagar då affärerna har öppet) kan man använda infartsparkeringen nära MECC (Maastricht Exhibition & Conference Center). Från infartsparkeringen kan man ta en snabbuss till marknaden. Skyltar längs A2 visar hur man kommer till infartsparkeringen.
Maastrichts turistbyrå (VVV) ger ut gratis broschyrer om parkering i staden.

Hotell

Maastricht har gott om hotell i alla prisklasser. Det finns också hotell i stadens närhet, ofta i vackra områden. Maastricht har ett femstjärnigt hotell. Staden lockar turister året runt, särskilt under helgerna. MECC arrangerar regelbundet stora evenemang som lockar många besökare. Så det är klokt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Maastricht rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Enterprise
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Maastricht